Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kuvateksti: Titta Ahola, Ada Hiltunen, Aurora Aaltonen, Sini Heikkinen ja Marika Eskola. (Kuva: Sanna Härkönen)

  Steelersin naisten F-liigajoukkueen rakentaminen jatkuu ennätyshelteiden keskellä. Viime viikolla kerrottiin uusista valmentajasopimuksista, ja nyt on saatu neuvoteltua valmiiksi sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa sekä jatkosopimukset kahden jo aiemmin Steelersissä pelanneen pelaajan kanssa.

  Steelersissä jatkavat Aurora Aaltonen (s. 2001) ja Titta Ahola (s. 1998).

  Molempien kohdalla Steelersiin jääminen oli luonteva ratkaisu. Aaltonen nostaa esille joukkuehengen ja pelikaverit, Aholan mukaan Steelers on kaikkineen hyvä organisaatio pelata ja olosuhteet kehittymiselle ovat optimaaliset.

  ”Voittoja tarvitaan lisää. Haluan auttaa joukkuetta saamaan enemmän voittoja”, sanoo Aurora Aaltonen.

  ”Voittamisen lisäksi odotan ensi kaudelta sitä, että kaikilla olisi joukkueessa hyvä fiilis ja hauskaa”, hän lisää.

  Ahola puolestaan toivoo uudesta Steelers-kaudesta pelillisesti mahdollisimman ehjää. Lisäksi hän haluaa kehittää omia vahvuuksia ja saada niitä näkymään pelaamisessa aiempaa enemmän.

  Uusista pelaajista Sini Heikkinen (s. 2000) siirtyy Steelersiin F-liigan finaalijoukkueesta, nurmijärveläisestä SB Prosta ja Marika Eskola (s. 1998) ja Ada Hiltunen (s. 1999) Divarin SB Vantaasta.

  Puolustaja Heikkinen tuo Steelersin alakertaan monipuolisuutta, ja hänen yksi vahvuutensa on pallollinen pelaaminen. Jos asiat sujuvat nappiin, myös hyökkäyspäässä on luvassa tehoja.

  ”Steelers tarjoaa mahdollisuuden isompaan rooliin joukkueessa ja sitä kautta mahdollisuuden kehittää omaa pelaamista”, Heikkinen kertoo siirtymisestään Hämeenlinnaan.

  Pelaaminen SB-Prossa on tuonut vielä peliuransa alkupuolella olevalle pelaajalle arvokasta kokemusta.

  ”Olen saanut pelata kokeneiden huippupelaajien kanssa ja olen nähnyt, mitä menestyminen vaatii. Tuon oppimani mukanani Steelersiin. Omat vahvuudet ja ne asiat, mitä tuon joukkueeseen pelillisesti, ovat taistelutahto, juoksuvoima ja nopeus”, Heikkinen sanoo.

  Marika Eskola on niin ikään puolustaja ja kova ja motivoitunut harjoittelija.

  ”Tuli aika ottaa uusi askel eteenpäin salibandyuralla”, hän kertoo Steelersiin siirtymisen taustoista. Divari vaihtuu nyt F-liigaan.

  ”Muutaman kauden olen hakenut vauhtia ykkösestä ja pistänyt vanhat loukit kuntoon. Steelers vaikutti juuri sopivalta joukkueelta”, Eskola sanoo.

  Hän on lyhyessä ajassa kotiutunut hyvin.

  ”Pelikaverit ovat superkivoja ja valmennus vaikuttaa osaavalta. Lisäksi löysin Hämeenlinnasta aivan ihanan asunnon itselleni ja koiralleni, joten nyt laitetaan täysi fokus päällä uuteen kauteen!” Eskola kertoo.

  Hän kertoo aina pelanneensa ja harjoitelleensa tosissaan, mutta osaa pitää myös hauskaa.

  ”Uskon tuovani joukkueeseen positiivista energiaa, ennakkoluulotonta pelaamista sekä ahkeraa harjoittelemista.”

  Maalivahti Ada Hiltunen on motivoitunut harjoittelija ja tulee Steelersiin tosissaan taistelemaan peliajasta.

  ”Halu oli päästä kovemmalle sarjatasolle ykkösen jälkeen, ja Steelers vaikutti hyvältä seuralta päästä kehittymään ja kokemaan uusia haasteita”, Hiltunen kertoo.

  ”Koko jengistä ja valmennuksesta jäi todella hyvä fiilis heti ensimmäisissä treeneissä.”

  ”Tuon joukkueeseen heittävänä maalivahtina hyvän tavan kääntää peliä nopeasti ja pelinlukutaidollani ja puheella autan puolustusta toimimaan yhdessä joukkueena.”

    Takaisin