Yhdessä olemme steelers

  

 •  

  Inssi-Divarikauden avauspisteet Tikkurilasta hakenut Teräsmieslauma jatkaa kauttaan muutaman päivän tauon jälkeen. Kirkkonummen Rangers saapuu Iittala halliin vierailulle lauantaina ja kotijoukkueella on tavoitteena positiivisen kierteen jatkaminen ja orastavan voittoputken aloittaminen.

   

  Steelersin miesten edustusjoukkue sai keskiviikon vierasottelussa kauan kaivatun kokonaisvaltaisen onnistumisen, kun pelimatka Tikkurilaan tuotti kolme ensimmäistä sarjapistettä Tiikereiden kustannuksella. Teräsmiehiä koeteltiin etenkin kolmannessa erässä, mutta puolustustaistelu kesti ja maalivahti Antti Järvinen torjui useita huippupaikkoja mahdollistaen omalle joukkueelleen voitosta tappelemisen. Keskiviikkona yksi ottelun ratkaisevista tekijöistä oli myös erikoistilannepelaaminen, jossa Steelers onnistui täydellisesti. 

   

  Kirkkonummen Rangers on noussut pitkäjänteisellä työllä Inssi-Divarin tasaiseksi suorittajaksi ja joukkue onkin totuttu näkemään playoffeissa viime vuosina. Lähimpänä jättipottia seura on käynyt vuonna 2021, jolloin se pelasi itsensä Divarin finaaleihin asti taipuen ensin finaaleissa Karhuille ja sen jälkeen Fliigan playouteissa nimenomaan Steelersille. Rangers on siis tuttu joukkue myös hämeenlinnalaisille.

   

  Viime kaudella Rangers kuitenkin suoriutui reilusti alta odotuksien, sillä runkosarjan jälkeen playoffit jäivät haaveeksi ja joukkue aloitti aikaisen kesäloman sijoittuen kymmenenneksi vain pisteen Suomi-Sarjaan tippuneen Pirkkojen edellä. Viime kauden jäljiltä pelaajisto on säilynyt suurin piirtein samana ja suurin muutos on tapahtunut penkin takana Sebastian Fager-Pintilän siirryttyä seuran toimihenkilöksi Christian Anderssonin ottaessa päävalmentajan vastuun. 

   

  Kirkkonummelaisten kausi on alkanut kahdella tappiolla ja kahdella voitolla. Voitot ovat tulleet sarjanousija Happee Steamersista ja SaiPasta, kun taas tappiot joukkue on kärsinyt sarjan kärkipäähän povatuille M-Teamille ja o2-Jyväskylälle. Rangersin voidaan alkukauden perusteella siis todeta ainakin tekevän paluuta omalle tutulle tasolleen. Myös vastuuta kantavat pelaajat Atte Silvennoinen, Erik Helenius ja Kaius Klemetti ovat onnistuneet alkukaudesta mukavasti pisteiden valossa joten kärkipelaajat ovat myös heränneet kauteen.

   

  Steelersillä on siis edessään varmasti jälleen täyden työn ilta, mikäli pisteitä halutaan ottaa. Päävalmentaja Ville Into lähtee kuitenkin luottavaisena otteluun:

   

  Lähdetään siitä, että pelataan ehjä 60 minuuttia ja tuodaan otteluun viime pelistä kaikki hyvät asiat. Vastus kovenee keskiviikosta, joten hyvää suorittamista sekä pallolla että pallottomana vaaditaan. Viime pelissä tuotti hieman tuskaa päästä riittävästi maalintekosektoreille, joten siihen on pyritty löytämään lääkkeitä harjoituksissa.”

   

  Steelers - Rangers lauantaina 8.10.2022 Iittala Hallissa kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoputkeen!

    Takaisin