Yhdessä olemme steelers

  

 • Edessä on runkosarjan toiseksi viimeisin kotipeli. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue jatkaa taistelua putoamispeikkoa vastaan lauantaina Elenia Areenalla, kun vastaan asettuu Westend Indians. Edellinen kohtaaminen Espoossa päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Teräksen juhlaan ja luvassa on varmasti kovaa taistelua myös lauantaina.

   

  Westend Indians löytyy neljä kierrosta ennen runkosarjan loppua sarjataulukon sijalta viisi, jota voidaan pitää erinomaisena suorituksena ottaen huomioon, että laajemmalla pelaajamateriaalilla operoiva naapuriseura Esport Oilers pitää tällä hetkellä hallussaan viimeiseen playoff –paikkaan oikeuttavaa kahdeksatta sijaa. Intiaaniheimo on pelannut läpi kauden tasaisia otteluita ja on lähes joka tilastossa sarjan keskikastissa ja tällä hetkellä joukkueella on meneillään viiden ottelun voittoputki.

   

  Indiansista löytyy Tallinnan MM-karsinnoista tuttu nelik

  ko Heikki Iiskola (23+18), Valtteri Kainulainen (22+19), Aaro Astala (13+17) sekä kauden aikana liigan kärkipuolustajiin ennokkoluulottomasti noussut Otto Lehkosuo (13+25). Myös Santeri Toropainen (17+10) voidaan lukea vaarallisimpiin heimolaisiin erinomaisen laukauksensa myötä. Maalilla vastuuta läpi kauden on kantanut Mikko Kirvesniemi, joka on pelannut kahta ottelua lukuun ottamatta kaikki pelit torjuntaprosentin näyttäessä lukemaa 77.35.

   

  Teräsmiesten tilanne sarjataulukossa parani huomattavasti Timo Johanssonin varmistettua kotivoiton Oilersista edellisellä kierroksella. Eroa suoran putoajan paikalla olevaan SalBaan on tällä hetkellä kolme pistettä, eikä suoran säilyjän paikkakaan ole enää kuin tuon kolmen pisteen päässä. Neljä jäljellä olevaa kierrosta takaavat sen, että jännittää saadaan tänäkin keväänä ja panokset säilyvät viimeiselle kierrokselle asti.

   

   

  Viime peleissä Ville Lastikka (27+11) on ottanut joukkuetta reppuselkään tehoillaan, mutta varsinkin Oilers –ottelussa ketjukaverit Markus Sipronen (9+20) ja Nico Jonaeson (8+17) pyrkivät liiankin suurissa määrin siirtämään maalintekovastuun Lastikan harteille selvistä vetopaikoistakin. Heikki Hätönen (3+9) on näyttänyt joukkueelle tärkeytensä puolustussuuntaan ja Lauri Viitala (3+1) on taas noussut joukkueen kärkipuolustajaksi viimeisten pelien aikana. Odotettavissa siis kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen lauantai-iltana.

   

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen odottaa rauhallisin mielin lauantaita:

  -Pelasimme ihan ok-ottelun syksyllä Inkkareita vastaan ja siellä käytännössä saatiin yksi parhaita syyskauden pelejä aikaiseksi. Hyvillä mielin lauantaita kohti, töitä pitää paljon tehdä että voidaan Indians voittaa. Meidän täytyy saada kärkiviisikko kuriin, joka on ollut viime peleissä hajotettuna muutamaan kenttään

   

  -Otetaan viime pelistä mukaan pallohuolellisuus ja keskittyminen peliin mukaan niin varmasti saadaan hyvä ottelu aikaiseksi vieraiden kanssa.

   

  Steelers – Indians lauantaina 24.2 kello 18.00 Elenia Areenalla. Kauden viimeiset hetket ovat käsillä, tule kannustamaan Teräsmiehet voittoon!

    Takaisin