Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Raine Laineella ja Teräsmiehillä on jälleen iso haaste edessä. Kuva: Riku Hasari

   

  Steelersin miesten edustusjoukkueella alkaa neljän ottelu mittainen vieraspelikiertue, jonka ensimmäinen määränpää on Nokian KrP:n kotikaukalossa. Haaste on jälleen kova, sillä Näätälauma tappelee peräti kuuden muun joukkueen kanssa runkosarjan kakkospaikasta.

   

  Nokian KrP on kohdannut viimeisen viiden ottelu aikana viisi pudotuspeleihin suurella todennäköisyydellä menevää joukkuetta ja voittanut näistä otteluista kolme. Puolustuspeli on voitetuissa otteluissa toiminut hienosti, mutta molemmissa hävityissä kamppailuissa omissa on soinut kahdeksan kertaa. Nokialla on kauden aikana silti menty eteenpäin viisikkopelaamisessa, eikä joukkueesta enää löydy montaa pelaajaa jotka eivät puolusta omaa maaliaan pyyteettömästi.

   

  Näätien tärkeimmät pelaajat ovat viime kauden tapaan Joona Rantala ja Henri Johansson, joista jälkimmäinen onnistui muutaman ohipelin jälkeen palaamaan taas pisteiden mättämisen makuun EräViikinkejä vastaan tehoilla 3+3. Duon takaa KrP on löytänyt myös muita vastuunkantajia liigatasolle erittäin vikkelän ja tehokkaan Mikko Laakson sekä Rantalan juniorivuosien tutkaparin Joonatan Kovasen. Myös ennen kautta joukkueen heikoksi lenkiksi arvailtu maalivahtikaksikko Miro Tuomala - Jesse Kanerva on onnistunut hienosti kauden aikana.

   

  Steelersin kausi jatkui tappiolla Indiansia vastaan kauden toiseksi viimeisessä kotipelissä. Vierasjoukkue pelasi ehjän 60 minuuttisen halliten ottelua etenkin pallolla, eikä Teräsmiehet päässeet riittävästi hyville maalintekopaikoille. Markus Hautaojan 3-5 kavennus kolmannen erän puolivälissä oli hyvä alku kirille, mutta espoolaiset kuittasivat maalin 11 sekunnin jälkeen.

   

  Teräsmiesten puolustus on toiminut kahdessa viimeisessä ottelussa hyvin ja maalilla torjunut Pasi Järvinen on antanut omilla otteillaan mahdollisuuden taistella pisteistä molemmissa otteluissa. Koko kauden vaivannut tehottomuus on kuitenkin korostunut samalla, kun puolustuspään pelaamista on parannettu ja Teräsmiehet ovat tällä hetkellä tehneet toiseksi vähiten maaleja LASB:n jälkeen. 

   

  Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Näätälauma oli selvästi Steelersiä edellä 3-10 päättyneessä ottelussa. Tuossa ottelussa tasaisen ensimmäisen erän jälkeen nokialaiset  vievät toisen erän maalein 1-6 ja käytännössä ratkaisivat ottelun. Tiistaina Raholan teurastamolla on luvassa varmasti vauhdikas ottelu, jossa pisteiden osoitteen ratkaisee se saako Teräsmiehet vihdoin maalinteko-ongelmansa ratkaistua ilman oman pään vuotamista. Tärkeistä pisteistä taistellaan näillä näkymin kauden viimeiseen otteluun saakka.

   

  Nokian KrP - Steelers Raholan teurastamolla tiistaina 21.1. kello 18.30.

   

   

    Takaisin