Yhdessä olemme steelers

  

 • Teräsmiehet katkaisivat tappiokierteensä viikko sitten LASB:a vastaan. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue matkaa perjantai-illan vääntöön pääkaupunkiseudulle, kun vastaan asettuu alkukaudella ailahtelevasti pelannut Westend Indians. Mielenkiintoa lisää myös isoon rooliin nousseen Antti Aarnion paluu vanhaan kotihalliinsa.

  Westend Indians on aloittanut kautensa kaksijakoisesti. Joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 9, mutta joukkueella on pelattuna kaksi peliä vähemmän kuin suurella osalla muista joukkueista. Yhdeksästä pelaamastaan pelistä Heimo on voittanut viisi ja hävinnyt neljä, kolmessa ottelussa voittajaa on haettu jatkoajalta ja näistä otteluista Indians on poistunut kahdesti voittajana. Heimolaiset ovat voittaneet kärkipään joukkueista Nokian KrP:n, Happeen, TPS:n ja SPV:n mutta hävinnyt OLS:lle, LASB:lle ja SB Welhoille jotka löytyvät kaikki Indiansin takaa sarjataulukosta. Maaliero on ennen perjantain ottelua kolmen maalin verran plussan puolella.

  Indiansin riveistä löytyy alkukauden suurimpiin onnistujiin lukeutuva Heikki Iiskola, joka on tehtaillut yhdeksään peliin tehot 13+9. Heimon muihin vastuunkantajiin lukeutuvat Otto Lehkosuo (6+6), Santeri Toropainen (8+3), Miko Summanen (5+4) sekä maajoukkuemiehet Aaro Astala (6+5) ja joukkueen pelillinen ja henkinen johtaja Valtteri Kainulainen (8+8). Maalilla päävastuun on kantanut Mikko Kirvesniemi torjuntaprosentilla 75.96.

  ***

  Steelers lähtee otteluun varmasti helpommista lähtökohdista kuin kertaakaan kauden aikana, sillä kahdeksan ottelun mittaiseksi venynyt tappioputki saatiin viimein poikki rakkaan paikallisvastustaja LASB:n kustannuksella numeroin 5-6. Alkukaudella huolestuttavalla tasolla ollut oman pään viisikkopuolustus toimi Lahden Suurhallin kirkkaissa valoissa loistavasti ja koko joukkue uhrautui loistavasti vetojen eteen Pasi Järvisen toimiessa viimeisenä lukkona. Lahdessa Steelersille meni vain kaksi maalia tasaviisikoin, ainoa alivoima onnistuttiin tappamaan ja ylivoimalla osuttiin kaksi kertaa kolmesta.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen on pyyhkinyt mielestään jo viime viikonlopun makean voiton ja katse on tiiviisti tulevassa.

  -Saimme helpottavan voiton Lahdesta, mutta se ei tuo enää yhtään mitään huomiseen otteluun. Taisteluilmeen pitää olla kohdillaan ja omaa maalia varjella tunnollisesti, silloin meillä on hyvä sauma haastaa hyvin kautensa aloittanut usealla maajoukkuepelaajalla varustettu Indians.

  -Indians on aktivoittanut pelitapaansa huomattavasti viime kaudesta ja uskon, että saadaan vauhdikas peli aikaan. Meillä fokus on täysin omassa pelaamisessa ja missiona kerryttää pistesaldoa. Selitykset on selitetty, vain teot merkitsevät jatkossa.

  Indians – Steelers Espoon Otahallissa perjantaina kello 18.30. Maksullinen stream otteluun täältä http://www.fanseat.com/event/5192.

  Tagit: miehet  
    Takaisin