Yhdessä olemme steelers

  

 • Reilun viikon tauolla ollut miesten edustusjoukkue matkustaa lauantaina Jyväskylän monitoimitalolle Happeen vieraaksi. Ensimmäinen taistelu joukkueiden välillä käytiin jo Tallink Floorball Openissa, jossa tehokkaasti viimeistellyt teräsmiesryhmä vei voiton numeroin 8-5.

  Happeen alkukausi on ollut kaksijakoinen. Ensimmäisistä viidestä pelistä Hirvilauma otti vain kaksi voittoa ja mukaan mahtui nöyryyttävä kotitappio SPV:lle numeroin 6-14. Happeen viisikkopelaaminen on hakenut alkukauden muotoaan, eivätkä kärkiketjut ole pystyneet tuottamaan viime vuosien hurjia tehoja. Nokian KRP:lle hävityn kotipelin jälkeen puolustuspää on kuitenkin osoittanut tiivistymisen merkkejä, sillä kahdessa viimeisessä ottelussa Happeelle on tehty vain 4 maalia ja hyökkäyskin mätti M-Teamia vastaan vieraissa peräti 14 maalia.

  Happeen maalintekovastuu on alkukaudesta ollut suurimmaksi osaksi juuri MM-kisajoukkueeseen valitun Peter Kotilaisen harteilla.  Kotilainen on tehnyt 9 peliin 19 (11+8) pistettä ja johtaakin Hirvilauman sisäistä pistepörssiä reilulla kaulalla ennen toisena tulevaa kapteeni Petri Kaukoa (6+7). Hyökkäysvoimaa joukkueessa kuitenkin on, sillä kaudesta toiseen kovia tehoja tehneet Veli-Matti HynynenJuuso Heikkinen sekä liigan mahdollisesti parhaan kantin omaava Otto Tikka löytyvät myös  Happeen riveistä. Happeelta siis löytyy nähtyä enemmän ratkaisuvoimaa, joten Teräsmiehet saavat olla Hirvivaaran kanssa tarkkana.

  Steelers käytti taukonsa harjoittelemalla runsaasti ja pelaamalla harjoitusottelun Viron maajoukkuetta vastaan. Valmentaja Jussi Sihvosen näkemys tauosta ja Happeen haastamisesta on selkeä:

  • Reilun viikon aikana ollaan treenattu todella kovaa ja meillä on ollut monta yhteistapahtumaa, jotka huipentuivat sitten tuohon Viroa vastaan pelattuun peliin. Viroa vastaan pelattu peli antoi mahdollisuuden peluuttaa niitä pelaajia, jotka eivät ole kauheasti alkukaudesta pelanneet ja sitä kautta kaikki saivat myös hyvän näyttöpaikan kovasta kansainvälisestä pelistä.
    
  • Happee on äärettömän kova joukkue, liikkuva, taitava ja hyvä tekemään maaleja. Meidän avaimet voittoon löytyvät varmasti selkeästi tiivimmästä viisikkopuolustamisesta kuin mitä viime peleissä on nähty. Lisäksi paikkojen siunaantuessa meidän viimeistelyn tulee olla kylmän viileää. Pääosaa taistelussa tulee kuitenkin esittämään parantunut viisikkopuolustaminen, sillä kuten olen ennenkin sanonut niin kyllä meidän joukkue osaa maaleja tehdä.

  Teräsmiesten taistelua Hirvirytkeessä voi seurata tulos- tai Fanseat.com –palvelusta:

  http://fanseat.com/event/2194 (maksullinen)

  Tulospalvelu

    Takaisin