Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kuva: Riku Hasari

  Torstain kamppailu on joukkueille erittäin tärkeä, sillä molemmat kamppailevat tiukasti pääsystä pudotuspeleihin. Tällä hetkellä isäntäjoukkue Nokian KrP löytyy sijalta 7. Joukkue on saalistanut 18 otteluun 17 pistettä. Teräsmiehet sen sijaan löytyvät pudotuspeliviivan alapuolelta ensimmäisenä, eli yhdeksäntenä. 18 otteluun Steelers on saanut kokoon 15 pistettä.

  Kauden aikaisempi kohtaaminen Elenia Areenalla päättyi silloin nokialaisten voittoon lukemin 9-5. Silloin KrP:n ratkaisija hääri tuttu mies, Henri Johansson. Tälläkin kaudella maaliverkkoja tuttuun tapaansa urakalla pöllyttänyt Johansson löytyykin koko sarjan maaliporssin kärjestä 31 tehdyn maalin kanssa. Pistepörssin toisena olevan maalilingon ympärille joukkue on jo monta vuotta rakentanut ykkösnyrkkinsä.

  Teräsmiesten riveistä nostetaan tällä kertaa esille loistavan alkukauden pelannut Daniel Megyaszai. Kotitappiossa KrP:lle Megyaszai maalasi kahdesti ja on esittänyt jatkuvasti pirteitä otteita. Vielä viime kaudella sarjaporrasta alempana vastuu ei ollut näin suurta, mutta annetaan miehen itse kertoa mikä on tällä kaudella muuttunut.

  -Alkukausi on sujunut ihan hyvin. Marraskuussa tuli itsellä ja joukkueella vähän vaikeampi ajanjakso mikä saatiin nollattua MM-kisatauolla hyvin. Selkeänä erona aikaisempiin kausiin verrattuna on ollut tänä vuonna paljon ammattimaisempi toiminta, josta iso kiitos kuuluu valmennuskaksikko Sihvonen & Tornille sekä manageri Mika Koskiselle, Megyaszai kiittelee.

  Mutta miten peliin sitten on valmistauduttu ja minkälainen ilta torstaina on odotettavissa?

  -Odotan tasaista maalin ottelua suuntaan tai toiseen, koska varmasti molemmat yrittää välttää virheitä kun pelataan tärkeistä pisteistä playoffeja ajatellen. Vastustajana KrP on haastava, hyvin valmennettu joukkue muutamalla todella hyvällä yksilöllä ja maalivahdilla. Kyllä valmistautuminen oli ihan normaali, videopalaveria ja valmistavia reenejä, ei juuri sen ihmeellisempää.

  Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen on samoilla linjoilla siitä, millainen vastustaja torstaina on vastassa.

  -Ollaan päästy hyvään vireeseen ja joukkueessa näkyy mukavalla tavalla rentous sekä pelirohkeus. Tomi on ollut maalissa erinomainen ja viisikkotasolla puolustus on tiivistynyt. Torstaina on edessä kova tasonmittari jatkon kannalta ja ollaan keitetty oma käärmesoppa siihen koitokseen. KRP on ollut syyskauden onnistujia ja joukkueessa on kosolti laadukkaita pelaajia, etunenässä luonnollisesti yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista pelaajista Henri Johanssonin muodossa. Pitää luottaa omaan tekemiseen ja rohkeasti haastaa sekä käyttää maalipaikat hyväksi. Tiedossa on varmasti playoff-henkinen mittelö, jossa taistellaan jokaisesta pallosta. Molemmilla joukkueilla on hyvät maalivahdit sekä hyökkäys, joten se kumpi onnistuu puolustuksessa paremmin tulee olemaan vahvoilla ottelussa. Kuntopuntari antaa uskoa, mutta ei se kuitenkaan voita ainuttakaan ottelua. Joukkueena meillä on hyvä sauma taistella pisteistä.

  Ottelu pelataan Raholan liikuntakeskuksessa torstaina 26.1. klo 18.30 alkaen. Ottelu tulee myös suorana lähetyksenä veloituksetta Yle Areenan näyttämänä.

    Takaisin