Yhdessä olemme steelers

  

 • Vielä kolmannen erän alussa Steelers juhli kahden maalin johtoaan, mutta alkukauden liekeissä ollut Nokian KrP, yhdessä pisterohmu Henri Johanssonin (3+0) kanssa, haki vierasvoiton Teräsmiehistä lukemin 5-9 (0-1, 3-1, 2-7). Steelersin tehomiehinä häärivät alkukaudesta maalijyvän löytänyt Daniel Megyaszai (2+0) sekä Nico Jonaeson (2+0).

  Ensimmäiset 40 minuuttia oli kahden tarkkaan pelanneen joukkueen keskinäistä selvittelyä. Hienouksia tai hurlumheitä ei ollut tarjolla, mutta kolmannessa erässä tilanteita ja tapahtumia riitti. Kolmannen erän alkuun Teräsmiehet tekivät vielä 4-2 maalin, mutta nokialaisvieraat tasoittivat kahdessa minuutissa. Ottelun viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä KrP teki vielä 4-6 johtomaalin. Ajassa 55:13 Teräsmiesten Iiro Nurminen pääsi kokeilemaan rangaistuslaukauksesta ottelun kaventamista, mutta Santtu Pohjonen KrP-maalilla esti Nurmisen maalilähentelyt. Tasavajaalla pelattaessa nokialaiset sitten ratkaisivat ottelun itselleen kahdella maalilla ja lopussa molemmat joukkueet vain kaunistelivat loppulukemia.

  Päävalmentaja Jussi Sihvosella oli heti ottelun jälkeen tiedossa mikä aiheutti kolmannen erän vaikeuden.

  - Ensimmäiset 40 minuuttia pysyttiin suunnitelmassa ja näytti hyvältä, eikä ollut oikeastaan hädän päivääkään. Kolmannessa erässä vastustaja pääsi hiukan helpolla tasoihin ja siihen sitten nuoren joukkueen usko loppui tekemiseen, joka johti turhautumiseen ja ylipelaamiseen. Lopun sirkus oli kyllä melko anteeksiantamatonta. Valitettavasti tänään ei ihan jokaisella pelaajalla maltti riittänyt pelata joukkueelle ja siihen ei tällä sarjatasolla ole varaa, totesi pettynyt Sihvonen.

  Huomenna matka jatkuu kohti Espoota, missä vastaan asettuu Oilers. Tämän ottelun käsittelyyn tai murehtimiseen ei siis hirveästi jää aikaa.

  - Pelaajille on laitettu Oilersista paketti menemään ja nyt on huollot ja ruokailut tehty. Huomenna on taas kaksi pistettä jaossa, Sihvonen jatkoi.

    Takaisin