Yhdessä olemme steelers

  

 • Heikki Hätönen on harjoitellut jälleen normaalisti joukkueen vahvuudessa. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue matkustaa reilun viikon ottelutauon jälkeen Nokian KRP:n vieraaksi Raholaan. Vaikean kauden alun jälkeen luvassa on varmasti kova taistelu sarjapisteistä, kun Teräsmiesryhmä lähtee hakemaan voittoa ja nousua sarjataulukon viimeiseltä sijalta.

  Steelers on aloittanut kauden nihkeästi ensimmäisessä pelissä TPS:stä otetun jatkoaikavoiton jälkeen. Toisen kierroksen ottelussa Welhot voitti historiansa ensimmäisessä salibandyliigaottelussa hämeenlinnalaisvieraat lukemin 9-6 ja sen jälkeen teräs taipui ensin vieraissa Happeelle ja kotiyleisön edessä hallitsevalle suomen mestari Classicille.

  ***

  Nokian KRP on aloittanut kauden pirteästi, vaikka kesällä valmentaja vaihtuikin Heikki Luukkosen lähdettyä Esport Oilersiin. M-Teamista saapunut Jarmo Härmä on kuitenkin saanut pidettyä viime kauden positiivista ilmettä yllä ja nokialaisten käsittelyssä on taipunut tällä kaudella jo SPV, LASB ja Oilers. Ainoan tappion joukkue on kärsinyt Indiansille. KRP:n tahtipuikkoa heiluttaa tutut ykkösketjun miehet Henri Johansson (3+2), Joni Henttonen (2+4) ja Jere Oksanen (3+1). Lisäksi tulitukea ovat antaneet kapteeni Matti Koskela (3+3) ja ennakkoluulottomasti liigaympyröihin astunut Valtteri Viitakoski (2+2). Lisäksi maalinsuulta löytyvä Santtu Pohjonen lukeutuu jo nuoresta iästään huolimatta liigan parhaisiin torjujiin antaen omalle joukkueelleen mahdollisuuden voittaa illasta toiseen.

  ***

  Steelersin pirteimpänä pelaajana kauden alussa on voinut pitää Timo Johanssonia, joka on neljään ensimmäiseen otteluun tehtaillut tehot 6+1. Suurimmat huolet hämeenlinnalaisilla ovat kuitenkin vanhat tutut: joukkue osaa tehdä maaleja, mutta samalla oman pään pelaaminen on ollut välillä todella heikolla tasolla. Päävalmentaja Sihvosen peräänkuuluttama viisikon tekeminen täytyy siis tässä vaiheessa kautta saada viimeistään kuntoon, mikäli kurssia halutaan kääntää. 

  Sihvonen tiedostaa niin alkukauden ongelmat, kuin tulevan pelin tärkeyden:

  -Iso peli on tulossa niin tuloksellisesti kuin isossa kuvassakin. Etenkin Classic-pelin arkuus ja peli-ilme pitää muuttua, jotta voidaan haastaa voittoputkessa oleva KRP.  Paljon on katsottu videoita ja analysoitu joukkueen kanssa alkukauden tahmeutta, joten uskon että moni pelaaja haluaa todella näyttää mitä viisikko- ja joukkuepelaaminen todella on.

  -Vapaamatkustamiseen ja oikomiseen ei ole enää varaa, varsinkaan kun vastassa on yksi liigan kovimmista ykköskentistä. Lisäksi vastustajan ylivoima on niin vaarallinen, että jäähyboksista pitää ehdottomasti pysyä poissa.

  Nokian KRP – Steelers Raholan liikuntakeskuksessa 12.10 klo. 18.30. Tulospalvelun seuranta täällä.

  Tagit: miehet  
    Takaisin