Yhdessä olemme steelers

  

 • Timo Johansson on iskenyt kuluvalla kaudella jo 18 maalia. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue matkustaa keskiviikkoiltana haastamaan Salibandyliigan suurinta mestarisuosikkia Tampereen Classicia. Steelers kärsi viikonloppuna kauden 11 tappion Nokian KrP:lle, kun taas Classic ei ole varsinaisella peliajalla hävinnyt vielä peliäkään.

  Classic on hallinnut kuluvalla kaudella Salibandyliigaa täysin suvereenisti. 16 pelaamastaan ottelusta tamperelaisryhmä on voittanut 15 ja ainoa tappio tuli jatkoajalla kauden toisessa ottelussa Oilersia vastaan. Classicin tilastot liigassa ovat täysin omaa luokkaansa, sillä joukkue on päästänyt 3,7 maalia ja tehnyt 7,6 maalia ottelua kohden. Maaliero näyttää tällä hetkellä 63 maalia plussaa ja joukkue on tällä hetkellä 14 ottelun voittoputkessa.

  Nico Salon poistuminen FC Helsingborgiin aiheutti spekulointia vaikutuksesta Classicin otteisiin, mutta materiaalin laajuus on edelleen liigan vahvin. Sami Johansson johtaa sisäistä pistepörssiä tehoin 22+12 ja Eemeli Salin (19+11) on liigan vahvimpia kahden suunnan hyökkääjiä. Nimekkään ryhmän penkiltä löytyisi ykköskorin miehiä moneen muuhun liigajoukkueeseen, joten yksittäisten nimien nostaminen esille tuntuu turhalta. Kaiken päälle Ruotsista palannut Juha Kivilehto valitsi joukkueekseen Classicin, joten ryhmä on vahvistunut entisestään.

  Steelers kärsi kotiottelussaan tappion Nokian KrP:lle tarkassa ja vähämaalisessa ottelussa. Heikki Hätösen 2-3 kavennuksella Teräsmiehet pitivät takaa-ajoa yllä, mutta vierasjoukkueen Mikko Laakson 2-4 maali kolmannen erän puolivälissä sekä tulokseton ylivoima tuottivat harmittavan tappion. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja esimerkiksi Nokian KrP:n pörssihirmu Henri Johansson viimeisteli illan ainoan tehopisteensä rangaistuslaukauksesta.

  Keskiviikkona puolustuspelin pitää olla parhaalla mahdollisella tasolla, sillä Tampere Areenalla vastaan asettuu liigan ehdottomasti kovin joukkue. Omista paikoista pitää viimeistellä erittäin kliinisesti, eikä ylihyökkäämiseen ole varaa. Arkipelissä Teräsmiehillä on kuitenkin pelkästään voitettavaa ja ennakkoluulottomalla pelillä myös Classic on voitettavissa.

  Classic – Steelers Tampere Areenalla keskiviikkona 10.1. kello 18.30.
  Tulospalveluun pääset tästä.

    Takaisin