Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Ville Lastikka on yksi viime otteluiden onnistujista. Kuva: Riku Hasari

  Teräsmiehet palaavat kotiareenalleen erittäin maistuvat LASB- ja Indians-voitot taskussaan. Vastaan asettuu sarjan kärkipään SPV ja Happee, joten haaste on jälleen kerran kovaa luokkaa.

  Miesten edustusjoukkueen haasteellinen syyskausi sai positiivisen käänteen, kun Lahden Suurhallissa pelattu Hämeen derby katkaisi ikävän pitkäksi venähtäneen tappioputken 5-6 voiton myötä. Myös seuraava ottelu oli voitokas Indiansin kaaduttua vieraissa lukemin 4-8. Näin joukkue palaa kotikaukaloon positiivisissa merkeissä kauden ensimmäisen voittoputken myötä.

  Joukkueen oman pään peli ja taktiset muutokset ovat olleet avain kurssin kääntymiselle, maaleja se on osannut tehdä koko kauden ajan. Kakkosketju Jonaeson-Lastikka-Sipronen on ollut erityisen vaarallinen viime otteluissa, mutta myös kolmosketjun Antti Aarnio/Elmeri Saukkonen-Aleksi Kulmala-Daniel Megyaszai ovat olleet merkittävässä roolissa joukkueen kurssin kääntämisessä ja lisäksi Pasi Järvinen on ollut maalin suulla molemmissa voittopeleissä. Nico Jonaeson ei kuitenkaan viikonloppuna kuitenkaan kakkoskentässä taituroi, sillä Indians-ottelun loppuhetkien kontakti toi miehelle kahden pelin mittaisen pelikiellon.

  ***

  Lauantaina Elenialla saapuu siis SPV. Lakeuksien ylpeys lyötyy tällä hetkellä sarjataulukon tiukasta keskikastista sijalta kahdeksan. Kestomenestyjän otteet ovat kauden mittaan hiukan ailahdelleet, mutta Seinäjoella on jälleen kivikova joukkue kasassa. Hyökkäyspäässä tahtipuikkoa ovat heiluttaneet tutut miehet Mikko Kohosen ja Sami Kosken johtaessa joukkueen sisäistä pistepörssiä ja viekas sekä kokenut hyökkäysarsenaali pitää varmasti Teräsmiesten pakiston kiireisenä. Organisoidusti puolustava ja hyvällä fysiikalla varustettu joukkue pitää toisaalta myös varmasti huolen, että ilmaiseksi ei laatupaikoille ole liian usein asiaa.

  Kyseessä on joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen. Viime kaudella Teräsmiehet voittivat molemmat keskinäiset kohtaamiset ja erityisesti loistavan taistelun päätteeksi palkinnoksi saatu 5-7 vierasvoitto kauden viimeisestä ottelusta on varmasti vielä joukkueen muistissa.

  ***

  Sunnuntain vastus Happee majailee niin ikään sarjan keskikastissa, mutta kuuluu ehdottomasti Salibandyliigan kärkijoukkueisiin. Myös Happeen otteet ovat hiukan ailahdelleet pelistä toiseen, mutta Jami Manninen, Petri Kauko, Veli-Matti Hynynen, Otto Tikka sekä Peter Kotilainen ja kumppanit takaavat, että joukkue taistelee joka ottelussa tiukasti voitosta. Edellisessä ottelussaan Happee hävisi Classicille lukemin 8-2, mutta toisaalta sitä ennen jyväskyläläiset nappasivat vakuuttavat voitot Oilersista ja Kooveesta.

  Kauden aiempi kohtaaminen meni Happeen nimiin lukemin 9-4. Teräsmiehillä oli vahvat hetkensä erittäin tapahtumarikkaassa ottelussa, mutta erikoistilanteet ja Happeen murhaava viimeistely ratkaisivat tällöin pisteiden kohtalon. Joukkueella jäi varmasti hampaankoloon ja punttien tasoittaminen kotiyleisön edessä kelpaisi paremmin kuin mainiosti.

  Tervetuloa kannustamaan vahvassa vireessä pelaavia Teräsmiehiä viimeistä kertaa ennen joulua!

  La 2.12. klo 18 Steelers – SPV Elenia Areena
  Juhlistamme ottelussa 100-vuotiasta Suomea ja otteluisäntänä toimii Hämeenlinnan kaupunki.

  Su 3.12. klo 18 Steelers – Happee Elenia Areena
  Otteluisäntänä toimii Rantalainen.

  Tagit: miehet  
    Takaisin