Yhdessä olemme steelers

  

 • Kuva: Riku Hasari

   

  Steelersin miesten edustusjoukkue matkustaa sunnuntaina elintärkeään Salibandyliigan otteluun, kun vastaan asettuu nousijajoukkue Tikkurilan Tiikerit. Panoksena sunnuntaina on sarjassa säilymisen kannalta elintärkeät pisteet, jotka kelpaisivat varmasti molemmille joukkueille.

   

  Tikkurilan Tiikerit on pelannut kauden tuloksellisesti hieman odotettua paremmin, sillä 21 pelatun ottelun jälkeen joukkue majailee sarjataulukon sijalla 11 tasapisteissä Kuopion Welhojen kanssa. Suora tippuminen Tikkurilan joukkueelle näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä, mutta karsijan paikalle tippuminen on vielä mahdollista. Viimeisestä kymmenestä ottelusta Tiikerit on voittanut vain kolme, mutta jokainen voitto on ollut täyden kolmen pisteen arvoinen.

   

  Tiikerit on kauden mittaan parantanut viisikkopelaamista ja joukkueesta on todettu moneen otteeseen, että se oppii liigan tavoille jokaisen ottelun jälkeen enemmän ja enemmän. Tästä hyviä esimerkkejä ovat 9-4 voitto OLS:sta ja 3-8 voitto LASB:sta. Varsinkin puolustuspään tekeminen on kehittynyt kauden mittaan ja karsijajoukkueista tasaisimmin ja viimeisen kymmenen ottelun päästettyjen maalien keskiarvo on 5,6 joka sarjasijoitukseen suhteutettuna on hyvä lukema. 

   

  Steelers kärsi tappion lounasottelussa Classicia vastaan lukemin 12-7. Teräsmiehet olivat pelissä hyvin mukana ensimmäiset 40 minuuttia, mutta hallitsevan Suomen mestarin rutiini kolmannessa erässä riitti pitämään pisteet Tampereella. Sunnuntain ottelussa Teräsmiehet pelaava taas omasta sarjapaikastaan, joten oman puolustuspelin pitää olla hyvässä kunnossa ja viimeistelyn onnistua koko 60-minuutin ajan. Classicia vastaan tehot jakautuivat jo mukavasti kahden ensimmäisen kentän kesken eikä Teräsmiehet olleet vain ykköskentän varassa.

   

  Sunnuntain ottelu on Steelersille ehkäpä kauden tärkein tähän mennessä, sillä lauantain kierroksen jälkeen alkaa näyttämään siltä että suoran putoajan paikka tullaan ratkaisemaan Teräsmiesten ja ÅIF:n kesken. Welhot otti tärkeän vierasvoiton Oulusta ja karkasi seitsemän pisteen päähän viimeiseltä sijalta, kun taas ÅIF hävisi kotiottelunsa LASB:lle ja pysyy yhden pisteen päässä Steelersistä. Kolmeen pisteen voitto tässä vaiheessa kautta saattaa ratkaista viimeisen sijan kohtalon ja hämeenlinnalaiset haluavat sen varmasti ottaa heti sunnuntaina.

   

  Luvassa sunnuntaina siis varmasti kiihkeä ja intensiivinen ottelu, jossa pisteistä tullaan taistelemaan kaikin mahdollisin keinoin. Nyt on siis mitä mainioin mahdollisuus ajaa Vantaalle ja lähteä kannustamaan Teräsmiehet elintärkeisiin pisteisiin!

   

   Tiikerit - Steelers Tikkurilan Urheilutalolla sunnuntaina 2.2.2020 kello 17:00

   

   

    Takaisin