Yhdessä olemme steelers

  

 • Markus Sipronen osui Raholassa jälleen maalipuiden väliin. Kuva: Riku Hasari

  Miesten edustusjoukkue matkusti torstai-illan otteluun Nokian KRP:n vieraaksi Raholan liikuntakeskukseen. Mollivoittoisessa putkessa oleva vierasryhmä ei onnistunut kääntämään ottelua voitoksi, vaan kotijoukkue KRP piti pisteet lopulta jäähyrikkaan ottelun jälkeen lukemin 11-5 (3-1, 4-2, 4-2).

  Kotijoukkue KRP sai otteluun mahtavan startin, kun Ville Kangasmäki avasi maalihanat vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Markus Sipronen tasoitti ottelun kuitenkin ylivoimalla ajassa 5:14, mutta kotijoukkue maalasi vielä kahdesti ennen erän loppua Valtteri Viitakosken (3+0) viimeistellessä molemmat maalit. 

  Toinen erä ehti vanheta vain 19 sekuntia, kun kotijoukkueen kapteeni Matti Koskela maalasi lukemiksi jo 4-1. Reilut pari minuuttia myöhemmin Steelersin maalilla torjunut Tomi Aaltonen otti jo toisen jäähynsä otteluun. KRP:n Jere Oksasen (2+1) viimeisteltyä 5-1 osuman Teräsmiehet vaihtoivat Pasi Järvisen maalille. Maalivahdin vaihdon jälkeen molemmat joukkueet maalasivat vielä kahdesti, joten toiselle tauolle lähdettiin lukemista 7-3. Steelersille tarjottiin myös kahden miehen ylivoimaa erän loppuun, mutta tuloksetta.

  Kolmannen erän alkuun saatiin myös nopeita maaleja molempien joukkueiden maalatessa kerran. Kotijoukkueen Vertti Wigrenille tuomittiin viiden minuutin jäähy ajassa 47:50 ja lukemien ollessa 8-4 Steelersille tarjottiin vielä saumaa päästä peliin mukaan. Ville Lastikka maalasi reilun minuutin ylivoimapyörityksen jälkeen, mutta sen lähemmäs KRP ei vieraitaan päästänyt. Viimeiseen viiteen minuuttiin teräsmiehet ottivat vielä kolme kahden minuutin jäähyä, jotka KRP hyödynsivät kaikki. Lopputulos siis 11-5 kotijoukkueelle ja Teräsmiehille neljäs tappio putkeen.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen näki ottelussa paljon hyviä asioita tappioista huolimatta, mutta korosti etenkin alivoimapelaamisen olleen erittäin huonolla tasolla:

  -Kyllä nyt vähän koetellaan. Tuntuu, että joudumme tekemään tolkuttoman määrän töitä yhden maalin eteen ja vastustaja ei tarvitse kuin puolittaisen paikan ja aina soi omissa. Kyllä tänään oltiin viisikkopelissä paikoin jopa vastustajaa edellä, mutta pelisuunnitelmaan kuulunut jäähypenkiltä pois pysyminen kyllä petti pahasti, manasi Sihvonen. 

  -Ilme oli hyvä ja taisteltiin kyllä, siinä mielessä lopputulos mairittelee kyllä vastustajaa vaikka tänään KRP ansaitsikin voittonsa. Kyllä meidän silti täytyy pystyä tuo meidän oma keskusta puolustamaan paremmin ja käyttämään omat maalipaikat terävämmin. Tänään tarjottiin jopa 5 minuutin ylivoimaa ja tuloksena oli yksi maali samalla kun tuntui, että kaveri iski melkein joka paikasta maalin. Kyllä meidän täytyy mennä treeneihin katsomaan, että miten alivoimaa pelataan. Niin kuin sanoin niin nyt todella koetellaan, mutta samalla nyt myös katsotaan että mihin tästä jengistä on. 

  Teräsmiesten pelit jatkuvat Elenia Areenalla perjantaina 20.10, kun vierasjoukkueeksi saapuu Koovee Tampereelta, ottelu alkaa kello 18.30. Tule mukaan kääntämään joukkueen kurssi voittojen tielle!

  Tagit: miehet  
    Takaisin