Yhdessä olemme steelers

  

 • Kapteeni Jonaesonin tehoja tarvitaan taas kotivoittoon. Kuva: Riku Hasari

   

  Teräsmiesten kausi jatkuu kotiottelulla keskiviikkona Elenia Areenalla, kun vastaan asettuu kärkipään joukkueihin kausiennakoissa sijoitettu Nokian KrP. Steelers lähtee haastamaan hyvin hyökkäysintoista joukkuetta neljän ottelun tappioputkessa.

   

  Steelersin miesten edustusjoukkueen alkukaudessa on tuloksista huolimatta näkynyt paljon positiivisia merkkejä. Sekavan ja hermostuneen kauden avausottelun jälkeen pelitapa ja etenkin oman pään puolustaminen on kehittynyt liigan vaatimalle tasolle, vaikka joukkue onkin hävinnyt viidestä pelaamastaan ottelusta neljä.

   

  OLS -vierasottelua lukuun ottamatta Steelers on pelannut melko tasapainoista viisikkopeliä koko kentällä, mutta lopullinen voittoon tarvittava 60-minuuttinen antaa vielä odottaa itseään. Erityisesti kaksi viimeistä ottelua Happeeta ja Oilersia vastaan näyttivät viimeistään koko Salibandyliigalle, että roimasti nuorentunut Steelersin joukkue kykenee haastamaan minkä tahansa joukkueen liigasta ja taistelemaan pisteistä. Oilersia vastaan joukkue nousi kahden maalin takaa jo tasoihin, mutta jatkoaika ja sarjapisteet jäivät harmittavasti kahden minuutin taistelusta kiinni.

   

  Steelersin tahtipuikkoa on odotetusti kantanut Nico Jonaeson (8+2) ja kapteenin onnistuminen pisteiden valossa on joka ottelussa elintärkeää sarjataulukkoa ajatellen. Monista uusista tulokkaista edukseen on alkukaudesta erottunut myös Niko Einiö (3+1), sekä nuoret keskushyökkääjät Pieti Alatalo (2+1) ja Jukka Jaakonsaari (1+3). Puolustuksessa viime otteluiden onnistujiin voi lukea Henri Aallosen (2+0), joka onnistui maalinteossa Happeeta ja Oilersia vastaan.

   

  Vierasjoukkue Nokian KrP on aloittanut kautensa odotusten mukaisesti ja voittanut viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä kärsien ainoan tappionsa Oilersille. Näätäjoukkueelle ominaisesti jokaisessa ottelussa on maaliverkot soineet runsaasti molemmissa kenttäpäädyissä ja tapahtumia on riittänyt. Tasapainoa on kuitenkin edelliskausiin verrattuna löytynyt, sillä Nokialaiset ovat päästettyjen ja tehtyjen maalien tilastoissa sarjan keskikastia.  Odotettavissa keskiviikkona on kuitenkin luultavasti hyökkäysvoittoinen ottelu, jossa nähdään paljon teräviä vastahyökkäyksiä.

   

  KrP:n parhaat pistemiehet ovat tuttu nimi Henri Johansson (6+9), sekä naapuriseura Classicista vuosi sitten siirtynyt Joona Rantala (10+2), joka lukeutuu Suomen maajoukkueen tulevaisuuden suurimpiin tähtiin. Rantala on siirtynyt lopullisesti laitahyökkääjäksi Vili Liposen (1+6) saavuttua ykkösketjun keskushyökkääjäksi Happeesta. Happeesta hankittiin myös Miro Tuomala kantamaan päävastuu tolppien väliin, mutta hänen loukkaantumisesta johtuen kaikki ottelut on torjunut 21-vuotias Jesse Kanerva. Kanerva on torjunut viidessä ottelussa loistavalla torjuntaprosentilla 86,4.

   

  Teräsmiesten päävalmentaja Petri Kemppaisella on selkeät ohjeet joukkueelleen keskiviikon kamppailua varten:

  • "Tärkein asia on ottaa mukaan edellisen kotiottelun kolmas erä ja näyttää koko ottelu samanlaista intohimoa töiden tekemiseen. Tämän lisäksi tärkeää on pysäyttää Nokian tehokaksikko Rantala ja Johansson, sekä hallita omalla liikkeellä ja aktiivisuudella pelin virtaa."

   

  Steelers - Nokian KrP Elenia Areenalla keskiviikkona 14.10. kello 18.30.

  Tule kannustamaan Teräsmiehet voittoon Näätälaumasta!

    Takaisin