Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • OLS löytyy sarjataulukosta kaksi sijaa Teräsmiehiä korkeammalta. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue saa sunnuntaina vieraakseen OLS:n. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella ja molempien taistellessa samoista sarjasijoituksista pisteet kelpaisivat varmasti erittäin mieluusti molemmille joukkueille.

  OLS on tällä hetkellä viisi pistettä Teräsmiehiä edellä ottelun vähemmän pelanneena. Joukkue on 16 pelaamastaan ottelusta voittanut kuusi ja kaksi lisäpistettä on tullut jatkoaikatappioista. Oululaisten puolustuspelaaminen on ollut kauden aikana sarjan parhaasta päästä, sillä omissa on soinut toiseksi vähiten liigajoukkueista. Maalinteko on kuitenkin ollut tuskaista ja OLS on tehnyt vähiten maaleja liigajoukkueista, vain noin 4,5 maalia ottelua kohden. Maalintekoa ei ainakaan auttanut Olli Kinnusen ja Juho Sorrin lähtö Turkuun TPS:n riveihin edellisen kauden päätteeksi.

  Oululaisten joukkue on tasainen, mutta ratkaisijan viittaa ovat kantaneet tällä kaudella Valtteri Parviainen (17+4) ja Tatu Kiipeli (13+6), seuraavaksi tehokkaimmalla pelaajalla Antti Niemisellä on vasta 13 pistettä kasassa. Maalissa päävastuun on kantanut Ville Mestari, joka on 13 pelaamassaan ottelussa torjunut prosentein 75.82%. Kakkosveskari Vinski Kivilompolon torjuntaprosentti näyttää 76.19% kolmen pelatun ottelun jälkeen.

  Teräsmiehet olivat lähellä yllättää ylivoimaisen sarjakärki Classicin arkipelissä Tampereella. Sami Johansson löi kuitenkin 8-7 voittomaalin viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua ja näin ollen Steelersillä on ennen sunnuntain ottelua alla kaksi niukkaa tappiota. Joukkueen peli on kuitenkin ollut alkukauteen verrattuna erittäin positiivista ja odotettavissa on jälleen tiukka kamppailu pisteistä, sillä OLS varmasti haluaa kavuta lähemmäs pudotuspeliviivaa kun taas Steelers haluaa kasvattaa eroa sarjan viimeisenä majailevaan SalBaan.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen kommentoi luottavaisena ottelua:

  -Taas on tulossa tärkeä peli, kolmas peli viikon sisään ja vastustajana ensimmäistä kertaa tällä kaudella OLS. Me olemme lähteneet siitä että nyt pitää hyvät peliesitykset  ruveta realisoitumaan pisteiksi.

  -Selkeä tavoite on lähteä voittamaan OLS ja sitä kautta parannella asetelmia sarjataulukossa. Sieltä tulee nälkäinen nuori nippu vastaan joka on pelannut hyvin alkukaudesta. Uskon silti että jos pelaamme omalla tasollamme joka on ollut parissa viime pelissä niin meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa sunnuntaina.

  Steelers – OLS sunnuntaina 14.1 Elenia Areenalla kello 18.00. Tule kannustamaan Teräsmiehet voittoon!

    Takaisin