Yhdessä olemme steelers

  

 • Timo Kankaanpää iski lauantaisessa Happee-ottelussa joukkueen avausmaalin. Kuva: Riku Hasari

  Nousujohteisen, mutta tappiollisen viimeisen kotiottelun jälkeen Steelersin miesten edustusjoukkue matkustaa arkipeliin Peliveljien vieraaksi. SPV on jo varmistanut runkosarjan kolmannen sijan, mutta Teräsmiehillä pelissä on vielä suora sarjapaikka.

  Runkosarjan viimeinen kierros Salibandyliigassa tarjoaa herkkua koko rahalla, sillä SPV:n lisäksi ainoa varmistunut sarjasijoitus on M-Teamin jumbosija joka varmistui tasapelillä Classicia vastaan sekä LASB:n toiseksi viimeinen sija. Steelers majailee tällä hetkellä OLS:n kanssa 19 pisteessä, Rauman Salba 18 pisteessä ja tällä hetkellä karsintoihin LASB:n seuraksi on menossa Koovee 17 pisteellä.

  Päätöspelin panos on siis hyvin selvä. Voitolla tai tasapelillä Teräsmiehet varmistavat suoran sarjapaikan. Ainoa mahdollisuus Steelersin tippumiseksi karsintoihin on se, että Koovee ja SalBa voittavat molemmat omat ottelunsa ja Steelers taas häviää SPV:lle. SalBa pelaa kotonaan Nokian KrP:tä vastaan ja Koovee matkustaa Vantaalle EräViikinkien vieraaksi.

  Lähtökohtana Teräsmiesnipulla on varmasti se, että keskiviikkona pelataan kauden viimeinen ottelu, jonka jälkeen aloitetaan ansaittu kesäloma. Viimeisessä kotiottelussa Happeeta vastaan Steelers syttyi otteluun vasta 0-6 tilanteessa eikä samanlaiseen ole varmasti varaa keskiviikkona. Peliveljet haluavat varmasti myös ehjän esityksen alle ennen playoffien alkamista.

  Joukkueiden edellisessä liigakohtaamisessa Elenia Areenalla Steelers haki 8-5 voiton Timo Johanssonin johdolla joten lähtökohdat otteluun ovat hyvät. SPV:n valmistautumista peliin hankaloittaa myös se, että joukkueen kärkihyökkääjiin kuuluva Jari Hankkio on pelikiellossa lyötyään TPS –puolustaja Juuso Alinia mailalla sukukalleuksille.

  Luvassa siis erittäin jännittävä runkosarjan päätöskierros, joten seuraaminen kannattaa aloittaa keskiviikkona tulospalvelun kautta klo 18.30!

    Takaisin