Yhdessä olemme steelers

  

 • Teräsmiesten vire on ollut vahvaa ja edellinen tappio on marraskuulta. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkueen hurja vire Salibandyliigassa sai jatkoa, kun sarjan perää pitävä M-Team kaatui lukemin 4-12 (1-2, 1-4, 2-6). Voitolla joukkue nousi sijalle yhdeksän, vain pisteen päähän pudotuspelipaikasta.

  Joukkue sai otteluun lentävän lähdön, kun Valtteri Niemi iski johto-osuman jo ajassa 1:53. Teuvo Kinnunen lisäsi johdon kahteen maaliin ajassa 5:22, juuri kun M-Teamin Lari Sorsan 2 min rangaistus sai päätöksensä. Ajassa 12:33 M-Teamin Robert Andersson ei onnistunut ohittamaan Tomi Aaltosta rangaistuslaukauksella, mutta kolme minuuttia tämän jälkeen Antti Itkonen toi isännät maalin päähään ja erätauolle siirryttiin tiukoissa merkeissä lukemista 1-2.

  Toinen erä alkoi kotijoukkueen Teemu Jaakkolan tasoituksella ja Teräsmiehillä oli vaikeuksia saada hyökkäyspäässä onnistumisia aikaan. Timo Johansson upotti toisessa perättäisessä ottelussa rangaistuslaukausosuman ajassa 33:16 ja tämä toimi ottelun käännekohtana. Miiro Maunula rokotti isäntiä toisessa erässä vielä kertaalleen ja Teemu Metsälä kahdesti, ja näin Teräsmiehet olivat repineet eron jo lukemiin 2-6.

  Nico Jonaeson onnistui mukavasti heti kolmannen erän alkuun ja kasvatti eron jo viiteen maaliin. M-Team viritteli vielä pientä kiriä Mikko Laakson ja Timo Elomaan osumilla erän puolessa välissä, mutta Daniel Megyaszai lopetti nämä pyrkimykset kauden kymmenennellä maalillaan ajassa 51:00. Timo Johansson napautti lukemat 4-9 ylivoimalla hienon kolmen pisteen illan takoneen Teemu Metsälän syötöstä ja Miiro Maunula sekä Nico Jonaeson iskivät vielä tyhjiin lopulliset sinetit. Iiro Nurminen teki ottelun viimeisellä sekuntilla loppulukemat 4-12.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen kiitteli taistelun tauottua joukkueen tekemistä ottelun toisella puoliskolla.

  -Nihkeän alun jälkeen oli jälkimmäiset 30min erittäin kypsää johtoasemapelaamista ja liikuteltiin palloa hyvin. Olen tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja pelirohkeuteen. Maalissa huippuvireinen Tomi oli varma ja Teemu Metsälä pelasi vahvan ottelun. Jokainen kenttä sai onnistumisia ja ansaitsimme hyvällä esityksellä pisteet. Mukava hymyillä.

  Päivän tilastot -> http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/m-team-steelers/3422/1267

  Taistelu jatkuu 14.1. kotiyleisön edessä Elenialla, vastassa Rauman SalBa.
  Tervetuloa katsastamaan Teräsmiesten vire!


  Tagit: miehet  
    Takaisin