Yhdessä olemme steelers

  

 • TIEDOTE YT-NEUVOTTELUJEN PÄÄTTYMISESTÄ 29.3.2020

  Seura tiedottaa yhteistoimintaneuvottelujen päättymisestä 29.3.2020.

  Steelers Hämeenlinna ry tiedotti 23.3.2020 aloittaneensa YT-neuvottelut taloudellisista ja tuotannollisista syistä koronavirus pandemian vuoksi. Suomen hallituksen määräämät toimet keskeyttivät seuran toiminnot ja aiheuttavat seuralle merkittävät taloudelliset tappiot. Taloudellisten tappioiden vaikutus ulottuu myös tulevalle kaudelle asti (1.6.2020-31.5.2021) meneillään olevan kauden lisäksi, joka päättyy 31.5.2020. Säästötoimet koskivat koko henkilöstöä. 

  Hallitus päätti kokouksessaan eilen, että toiminnanjohtaja lomautetaan osa-aikaisesti, urheilutoimenjohtajan toimi lakkautetaan kokonaan ja seuratyöntekijä jatkaa työssään osa-aikaisesti. Opiskelijayhteistyö on myös seisahtuneena näiden toimien lisäksi.

  Toimintaamme ohjaa yhdistystoimintalaki, työnantajavelvoitteet ja kirjanpitolaki. Pyrimme organisoimaan tehtävät siten, että saamme hoidettua näihin liittyvät velvoitteet seuran jatkumon kannalta. Näiden lisäksi Suomen Salibandyliitto ry, Suomen Salibandyliiga Oy sekä Olympiakomitea yhdessä Hämeen Liikunta ja Urheilu alueellisena järjestönä ohjaavat toimintaamme ja näiden osalta myös pyrimme hoitamaan välttämättömimmät asiat edellä mainittujen resurssien puitteissa.

  Joukkueet jatkavat toimintaansa kuitenkin normaalisti meneillä olevan kauden osalta ja tulevaa kautta suunnitellen. Joukkueita informoidaan tarpeellisista toimista tulevien päivien aikana.

   

  Steelers Hämeenlinna ry

  Hallitus

    Takaisin