Yhdessä olemme steelers

  

 • Suomen EFT-turnauksen joukkueeseen nimetty Nico Jonaeson. Kuva: Riku Hasari

   

  Steelersin miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina Elenia Areenalla, kun viime kauden päätteeksi sensaatiomaisesti Divarin playoffit voittanut Tikkurilan Tiikerit saapuu vierailulle.

   

  Teräsmiesten kausi on avausottelun voiton jälkeen jatkunut tuloksellisesti katsottuna mollivoittoisena, vaikka pelissä onkin näkynyt monia hyviä merkkejä ja joukkueessa on ollut havaittavissa edellisen hämeenlinnalaisen salibandyn liigajoukkueen Trackersin kaltaista sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Steelers löytyy tällä hetkellä sarjataulukossa sijalta 12 ja pisteitä olisi hyvä ruveta ottamaan jotta kaulaa suoran putoajan paikkaan saataisiin isommaksi.

   

  Vierasjoukkue Tikkurilan Tiikerit nousi siis vasten odotuksia viime kauden päätteeksi liigakartalle, kun se ponnisti runkosarjan sijalta seitsemän ensin playoffeihin ja sitä kautta voittoon ÅIF:stä Divarin playoffien finaalissa. Joukkue pysyi kesällä hyvin kasassa ja sai Esport Oilersista muutamia nuoria vahvistuksia, jotka lähtivät hakemaan vastuuta ja seuraavaa askelta uralleen Tiikereistä. Ensimmäisestä seitsemästä ottelusta Tiikereillä on kasassa viisi tappiota, yksi jatkoaikatappio sekä yksi jatkoaikavoitto nimenomaan Esport Oilersista.

   

  Vantaalaisilla on ollut ongelmia ennen kaikkea oman maalin puolustamisessa, sillä Tiikerit on päästänyt tähän mennessä eniten maaleja omiin ja maaliero on lukemassa -21. Nemo Sipilä on kantanut pääasiallisen torjuntavastuun ja kuudessa ottelussa torjuntaprosentti näyttää lukemaa 68,06.  Hyökkäystehoa Tiikereiltä löytyy enemmän verrattuna Teräsmiehiin, mutta suurimmat odotukset ja tulosvastuun kantaa superlupaus Joakim Lund (7+6), jolle olisi ottajia löytynyt varmasti muista liigaseuroista. Myös Yannick Lindroos (4+8) ja Toni Rintala (9+2) ovat onnistuneet hienosti alkukaudesta.

   

  Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen ennakoi ottelua seuraavasti:

   

  ¨Viimeistelyä tarvitsee parantaa edellisistä otteluista etenkin tasaviisikoin, olemme päässeet hyvin paikoille mutta tulosta ei ole tullut. Tiikereitä vastaan pelattiin harjoituskaudella jo ja sen perusteella odotettavissa on tasainen ottelu, mutta kyllä luottavaisin mielin ollaan sen puolesta että Indians -ottelun peli-ilmeellä pisteet jäävät Hämeenlinnaan.¨

   

  Lauantaina taistellaan siis tärkeistä sarjapisteistä ja odotettavissa on kahden nuoren joukkueen ottelu, josta ei varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita tule puuttumaan. Varmaa on ainakin se, että Teräsmiehet tulevat antamaan kaikkensa ja pyrkimään pitämään Tiikereiden hyvät yksilöt poissa pallosta ja näin ollen rajaamaan vieraiden maalipaikat minimiin.

   

  Steelers - Tiikerit lauantaina 26.10 Elenia Areenalla. Tule kannustamaan kotijoukkue voittoon!

   

    Takaisin