Yhdessä olemme steelers

  

 • 15.11.2016

  Steelersin yhteistyökumppani Tilipalvelu Rantalainen tarjoaa Steelersin jäsenille loppukauden miesten edustusjoukkueen runkosarjan kotiottelut veloituksetta aiemman 2 euron pääsymaksun sijaan. Ilmainen sisäänpääsy onnistuu mobiilijäsenkorttia vilauttamalla peliin saapuessa. 

  Arto Hiltunen Rantalaiselta on tyytyväinen, että hyvin sujunut yhteistyö syvenee entisestään.

  -Tunnemme olevamme etuoikeutettuja saadessamme tehdä yhteistyötä Steelersin kanssa ja miettineet miten voisimme tuoda sen ilmi myös seuran suuntaan. Paikallisesti toimivana perheyhtiönä, uskomme tämän olevan hyvä keino tukea seuraa sen tavoitteessa rakentaa entistä yhteisöllisempi salibandyperhe ja järjestää hienoja ottelutapahtumia.

  Teräsmiesten liigavauhtia päästään todistamaan tällä viikolla kahdesti Elenia Areenalla. Keskiviikkona klo 18:30 vastassa on hallitseva suomenmestari Classic ja sunnuntaina klo 18:00 vastassa on niin ikään tamperelainen joukkue, kun Koovee saapuu vierailulle. Kyseisessä ottelussa järjestetään myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan jaoston kanssa toteutettava hyväntekeväisyystempaus, josta löydät lisätietoja täältä: http://www.steelers-salibandy.fi/?x118281=955406

    Takaisin