Yhdessä olemme steelers

  

 • Vakuuttavassa vireessä pelaava Nokian KrP saapuu Teräsmiesten vieraaksi torstaina 6.10. klo 18:30. Joukkueessa on paljon liigassa meritoituneita pelaajia yli 700 pistettä Salibandyliigassa nakutelleen Henri Johanssonin johdolla. Näätäpaidat ovat yhdelle Teräsmiehelle kuitenkin muita tutumpia: Timo Johansson vieraili Nokialla kaudella 2011-2012. Otimme 39 pistettä tuolla kaudella nokialaisten riveissä iskeneen Tintin haastatteluun ottelun alla.

  Olet ollu mukavassa vireessä harjoitusotteluissa ja sarjapeleissäkin jo tehot 4+1 kasassa, oletko tyytyväinen omaan alkukauteesi?
  -No joo, voi sanoa että ihan hyvin on itsellä mennyt ja täytyy pitää nyt vaan huoli, että homma jatkuu oikeilla raiteilla. Eipä tässä mitään taikoja olla tehty, hyvä ja ehjä kesä ja paljon treenitunteja alla niin siitä oli helppo lähtee kauteen.

   

  Kolme peliä takana liigassa, miten arvioit joukkueen suorituksia toistaiseksi?
  -Ailahtelevaa, mutta lupaavan hyvää. Täytyy muistaa, että meillä on nuori jengi ja monet saaneet ekat liigapelit vasta alle. Kaikissa kolmessa pelissä on ollut oikeastaan avaimet käsissä voittoon. Yksi ollaan kuitenkin vasta voitettu, joten täytyy jatkossa onnistua vielä paremmin, jotta homma ei jää puolitiehen.
   

  Mitkä on ne aseet, jolla tämän kauden Teräsmiehet pärjää liigassa?
  -Joukkueelle pelaaminen on meidän tämän kauden joukkueen selkeä vahvuus. Aika kliseinen vastaus, mutta varmasti kaikki jotka meidän pelejä on nähneet tämän allekirjoittaa. Ja jos ei ole nähnyt, tervetuloa todistamaan.


  Olet pelannu Nokian KrP:ssä yhden kauden. Mitä muistoja jäi, mitä joukkueesta olis hyvä tietää ja kenet kolme pelaajaa nostaisit sieltä esille?
  -Hyviä muistoja ja kavereita jäi reissulta. KrP oli eka joukkue Hämeenlinnan ulkopuolella missä olen pelannut, niin näki vähän miten muualla tehtiin asioita.

  Nokia on pelannut hyvän alkukauden kolmen kentän voimalla. Yksittäisistä pelaajista täytyy nostaa esiin ensimmäisenä tietysti Henri Johansson. Henkka ei ehkä viime kaudella päässyt ihan parhaiden vuosiensa lentoon, mutta nyt tuntuu olevan lentokeli taas päällä. Jos kaveri on kerran iskenyt yhdessä liigamatsissa 9 maalia, meidän kannattaa varmaan olla hereillä.

  Toisena mainittavana on hieman tuntemattomampi, Johanssonin sentterinä pelaava Joni Henttonen. Hyvä peliäly, vaikuttaa paljon kenttäkaveriensa peliin pienillä jutuilla ja tekee kahteen suuntaan paljon duunia.

  Kolmantena sitten Tommi Merto. Juonikas kaveri jota vastaan on tullut pelattua aika paljon jo junnuajoista lähtien, ei saa antaa yhtään tilaa.


  Tämän kauden kentällisessäsi Miiro Maunula on tuttu kaveri toisessa laidassa, mutta keskellä on pelannut viime aikoina keväällä Hämeenlinnaan siirtynyt Aleksi Kulmala, kerro kaverista?
  -Hienosti on tullut Aleksi joukkueeseen sisään nöyrällä asenteella. Hyvä peliäly, vois sanoo oikeastaan että fiksu pelaaja. Yllättävän mukava äijä tamperelaiseksi ja Tappara-faniksi.
   

  KrP on voittanut kauden kolme ensimmäistä otteluaan, millä odotuksilla torstain otteluun ja mitä yleisö voi odottaa näkevänsä?
  -Nokiaa vastaan on ollut aina mukava pelata. Odotan tiukkaa peliä ja meidän mahtavalta kotiyleisöltä runsasta osallistumista ja tuttuun tapaan ääntä katsomoon. Hämeenlinnalaisessa salibandyssa on ollut pitkään hyvä nousujohteinen meininki ja nyt kun saadaan pelata vielä kovimpia mahdollisia pelejä, kannattaa tulla lehtereille. Kotiyleisön tukea ei kannata koskaan aliarvioida.

  Steelers - Nokian KrP Elenia Areenalla to 6.10. klo 18:30. Tervetuloa Elenian pehmeille penkeille seuraamaan vauhdikasta liigasalibandya!
  Katso lisää ottelusta täältä!

    Takaisin