Yhdessä olemme steelers

  

 • Markus Sipronen pelasi tehokkaasti Jyväskylässä. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue haastoi erittäin hyvin kautensa aloittaneen Happeen Jyväskylän monitoimitalolla keskiviikkoillan ottelussa. Ensimmäisen erän tiiviin puolustamisen johdosta saatu johto suli lopulta toisen erän jäähyihin. Kotijoukkue Happee piti lopulta pisteet Jyväskylässä lukemin 9-4 (0-1, 6-1, 3-2).

  Steelers aloitti siis ottelun loistavasti, tiivis puolustus piti Happeen poissa pahimmilta maalipaikoilta ja vieraat loivatkin ison määrän hyviä maalipaikkoja. Ensimmäistä otteluaan Happee-paidassa pelannut Markus Laakso sai venyä ensimmäisen kolmanneksen aikana 11 kertaa pallon eteen. Steelersin epäonneksi vain Timo Johansson osui tolppien väliin Markus Siprosen (1+2) loistavasta esityöstä. 

  Toinen erä oli kotijoukkueen näytöstä. Ensin Jonne Junkkarinen (1+4) toi kotijoukkueen tasoihin ajassa 28.46 Jere Liljenbäckin istuessa jäähyaitiossa. Happee painoi kaasun pohjaan ottelun puolivälin jälkeen maalaten neljä kertaa viiden minuutin sisään. Nico Jonaesonin (1+1) alivoimamaali oli laiha lohtu, sillä Veli-Matti Hynynen (3+0) rankaisi vielä tehottoman Steelers ylivoiman jälkeen taukotilanteeksi 6-2.

  Timo Johansson sai kyseenalaisesta tilanteesta 2+10 minuutin jäähyn epäurheilijamaisesta käytöksestä, kun tuomaristo näki Johanssonin pelanneen palloa vielä reilusti summerin jälkeen. Happee kiitti ylivoimasta 41 sekunnin pyörityksen jälkeen Hynysen niitattua illan toisensa Steelersin alivoimanelikon keskeltä. Markus Sipronen ja Samuli Grönfors toivat Steelersin kolmen maalin päähän kotijoukkueen sorruttua kolmeen perättäiseen jäähyyn, mutta aikalisästä huolimatta vierasjoukkue ei saanut kunnon kiriä aikaiseksi, vaan Hynynen ja Jaska Kunelius niittasivat vielä erän loppuun numeroiksi 9-4.

  Pisteet siis jäivät saamatta vierasretkeltä, mutta päävalmentaja Jussi Sihvonen oli paljon myönteisempi mietteissään, jos vertaa edellisen viikon Welhot –tappioon.

  -Hyvin päästiin haastamaan Happeeta, varsinkin ensimmäiset 30 minuuttia meni meidän sapluunan mukaan kun olimme hyvin pelillä ja jopa veimme peliä. Toisessa erässä tuli musta viisiminuuttinen ja Happee pääsi tekemään ratkaisevan pesäeron ja sen turvin jouduimme takaa-ajoasemaan. Huippujengiä vastaan kun joutuu avaamaan peliä niin tilanteita tulee molempiin päihin. Selkeä kulminaatiopiste oli meidän jäähyt, noin montaa minuuttia ei vain kestetä alivoimalla. Joukkueen taisteluilmeeseen voi silti olla tyytyväinen. Onnistujista täytyy nostaa esille Markus Sipronen ja Roope Grönholm. Markus iski ensimmäisen liigamaalinsa ja oli muutenkin meidän paras hyökkääjä, Roope pelasi toisessa pelissä putkeen avauksessa ja täyttää isoja saappaita siellä pelaamalla omilla vahvuuksillaan. Nyt vaan haastamaan samalla ilmeellä Classicia niin kyllä tästä hyvä vielä tulee!

  Ottelutilastot

  Teräsmiehet haastavat seuraavaksi siis hallitsevan tuplamestarin Tampereen Classicin. Tule kannustamaan kotijoukkue isoon voittoon Elenia Areenalle lauantaina 30.9 klo 18.00! 

  Tagit: miehet  
    Takaisin