Yhdessä olemme steelers

  

 • TYÖPAIKKAILMOITUS URHEILUTOIMENJOHTAJA

  Haemme yhdistykseemme urheilutoimenjohtajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Olet kiinnostunut kehittämään yhdistykseemme urheilijan polun nuoresta harrastajasta aina aikuiseen urheilijaan saakka. Omaat vahvan salibandyn lajituntemuksen ja olet toiminut valmennustehtävissä. Olet kiinnostunut luomaan seuramme sisälle yhteisen verkoston joukkueiden ja eri toimijoiden välille.

  Yhdistyksessämme on mahdollista harrastaa salibandya monella eri polulla ja osaat arvostaa harrastajan omaa polkuvalintaa seuramme sisällä. Urheilutoimenjohtajana omaat kyvyn hahmottaa kokonaisuuden koko seuran edunmukaisesti.

  Hakijalta odotamme yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta, organisointikykyä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien osaamista. Hakijan eduksi katsotaan ammattivalmentajatutkinto ja salibandyn valmentajatutkintojen suorittamiset. Hakijan eduksi katsotaan kokemus yhteistyösopimusten laadinnasta. Edellytämme oman auton käyttöä.

  Toimistomme ja pääasiallinen toimintamme tapahtuu Hämeenlinnassa Elenia Areenalla, joten tarjoamme työntekijälle Hämeenlinnan parhaimmat olosuhteet työskentelyyn liikunnan parissa. Toimistomme sijainti on keskellä Hämeenlinnaa, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mukavat ihmiset ympärille tekemään kanssasi tätä työtä. Tarjoamme myös työterveyshuollon sekä työhyvinvointia lisääviä etuja.

  Steelers Hämeenlinna ry on yhdistys, joka tarjoaa salibandyn harrastamisen mahdollisuudet Hämeenlinnan alueella yli 30 eri ryhmässä. Seurassamme on yhdessä Janakkalan yhdistyksen kanssa noin 1000 jäsentä. Seurassamme on mahdollista harrastaa salibandya ohjatussa harrasteryhmässä tai joukkueessa. Harrasteryhmät pelailevat ystävyysotteluita alueen muiden ryhmien kanssa ja seuramme tyttö- sekä poikajoukkueet kilpailevat salibandyliiton alaisissa sarjoissa. Harrastelijoita seurassamme on kolmesta ikävuodesta senioreihin saakka. Teemme myös paljon yhteistyötä alueen muiden yhdistysten kanssa, mikä on meille tärkeää.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä avoin hakemus palkkatoivomuksineen 26.4.2017 klo 12:00 mennessä.

  Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen noora.lavonen@steelers-salibandy.fi.

  Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella ma-pe klo 9:00-17:00 välillä numerosta 010 274 0170, Noora Lavonen.

    Takaisin