Yhdessä olemme steelers

  

 • Steelers on kesäkuussa järjestämässä pelileiriä, jolle on tullut jo melko mukava määrä ilmoittautumisia. (Leirille voi ilmoittautua täältä.)

  Maakunnan koronatilanne on synnyttänyt kysymyksiä siitä, voidaanko leiri järjestää normaalisti.

  Tänään, 27.5., Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri piti tiedotustilaisuuden Kanta-Hämeessä levinneen koronaviruksen Intian-variantin takia. Steelersissä on seurattu tarkkaan tiedotustilaisuutta ja tiedotteita sekä selvitetty asioita myös suoraan sairaanhoitopiiristä.

  Tämänhetkisten tietojen mukaan näyttää siltä, että leiri voidaan pitää, mikäli epidemia ei pahene ensi viikon aikana.

  KHSP tiedotti leireistä näin: ”Kesäleirien ja muiden vastaavien pidempikestoisten suurempien kokoontumisten osalta suositellaan pidättäytymään yli 10 hengen leirien järjestämisestä 15. kesäkuuta asti.”

  Steelersin leiri on suunniteltu pidettäväksi 14-17.6.2021. KHSP:ltä saadun tiedon mukaan leiri voitaisiin aloittaa suunnitellusti 14.6., vaikka rajoitukset kestävätkin päivän pidempään. Näin siis mikäli koronatilanne ei pahene ensi viikon aikana.

  Seuraamme luonnollisesti tarkasti myös jatkossa alueemme sairaanhoitopiirin suosituksia ja uutisointia sekä Liikuntahallien tiedottamista koronaan liittyen.

  Mikäli KHSP päättää jatkaa rajoituksia vielä 15.6. jälkeen, leiri pyritään siinäkin tapauksessa pitämään, mutta silloin ohjelmaa muutetaan voimassa olevien rajoitteiden mukaiseksi (pienryhmäharjoittelu, ulkoharjoittelu jne.), mutta toistaiseksi tällaisiin muutoksiin ei siis ole tarvetta vaan leiri voidaan pitää suunnitellusti.

  Uusien rajoitusten mukaan lasten ja nuorten harrastamista ei olla toistaiseksi rajoittamassa.

  Näin KHSP linjasi harjoittelusta:

  ”Maakuntaryhmä pohti myös ryhmäharrastustoimintojen keskeyttämistä, mutta päätyi siihen, että oman maakunnan sisällä toiminta voi jatkua toistaiseksi ennallaan. Lasten ja nuorten kilpasarjojen osalta kuitenkin suositellaan, että peli- ja turnausmatkat maakunnan rajojen ylitse keskeytetään 15. kesäkuuta asti, jotta Intian-variantti ei leviäisi muihin maakuntiin.”

  Harjoituksiin ei saa osallistua, jos on karanteenissa tai kipeä tai jos on mitään normaalista poikkeavia oireita.

    Takaisin