Yhdessä olemme steelers

  

 • Teräsmiesten salibandyvuosi 2018 starttaa kotipelin merkeissä. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkueen vuosi 2018 alkaa kotiottelulla Nokian KrP:tä vastaan. Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssikärjen paikkaa hamuavan Henri Johanssonin johtama Näätälauma on kuluvan kauden mielenkiintoisimpia joukkueita, sillä monien yllätykseksi Nokialaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena.

  Nokian KrP on viime kausina tullut tutuksi lähinnä sarjataulukon keskikastin tai häntäpään joukkueena. Viime kaudella KrP selviytyi Heikki Luukkosen johdolla kuitenkin pudotuspeleihin ja tällä kaudella uusi päävalmentaja Jarmo Härmä on jatkanut positiivista työtä erittäin mallikkaasti. Joukkueessa on leveyttä reilusti takavuosia enemmän, KrP löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta kolmantena ja kotiotteluissakin on alkanut olemaan äänekkäitä faneja luomassa tunnelmaa.

  Henri Johansson on osoittanut jälleen kerran olevansa Salibandyliigan ehdottomia supertähtiä. 16 ottelussa Johansson on paukuttanut 41 pistettä (24+17) ja muodostanut tappavan tehokkaan kolmikon Jere Oksasen (11+12) ja Joni Henttosen (14+12) kanssa. KrP on myös nostanut liigaan omia junioreitaan, joista etenkin Valtteri Viitakoski (16+6) ja Jere Mattila (1+1) ovat kantaneet suurta vastuuta. Maalivahtiosastokaan ei ole ollut pelkästään Santtu Pohjosen vastuulla, vaan Antti Kortetmaa on jakanut torjuntavastuun melko tasaisesti läpi kauden.

   ***

  Steelers päätti vuoden isännöimällä SB Welhoja Hämeenlinnassa voitokkaasti. Ottelussa Teräsmiehillä toimi likipitäen kaikki, sillä joukkue tappoi ottelun alkuun tulleen viiden minuutin alivoiman ilman takaiskuja ja heti perään rokotti itse kolmesti Tuomas Rautiaisen ulosajon jälkeen. Daniel Megyaszai iski ottelussa neljästi ja erittäin vahvasti viime otteluissa pelannut Lauri Viitala iski liigauransa kaksi ensimmäistä maalia.

  Viimeisen voiton myötä Steelers nousi pois suoran putoajan paikalta sarjataulukossa ohittaen samalla kertaa SalBan ja Kooveen. Edellisen ottelun myötä ilmeen pitäisi olla kohdallaan, mutta alivoimiin ei ole varaa nokialaisryhmää vastaan. Kauden ensimmäisen ottelun Raholassa KrP voitti lukemin 11-5, joten Teräsmiehillä on varmasti halua kalavelkojen maksamiseen sunnuntaina.

  ***

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen tietää, että Elenialle saapuu laadukas joukkue.

  -          Tärkeä peli taas tiedossa ja laatujoukkue tulee vastaan. Itselle tuttu päävalmentaja Jarmo Härmä on saanut joukkueen hyvään lentoon alkukaudesta ja käytiin häviämässä ensimmäinen peli Nokialla.

  -          Haastajan asemassa lähdetään sunnuntaina taistelemaan sarjapisteistä. Nokialla on äärettömän hyvä ykköskenttä joka täytyy saada pidettyä pisteittä voittaakseen. Poikkeuksena aiempiin kausiin KrP:llä on saanut tulitukea myös alemmista kentistä.

  -          Paljon on taas tehty töitä sen eteen, että meidän puolustuspelaaminen olisi hyvällä tasolla ja sitä kautta me otteluun lähdemme. Pallolle kun päästään ja ollaan huolellisia niin meillä on hyvä mahdollisuus yllättää Nokian KrP.

  Steelers – Nokian KrP Elenia Areenalla sunnuntaina 7.1 klo. 18.00. Tule kannustamaan Teräsmiesten uusi vuosi voitokkaasti käyntiin!

    Takaisin