Yhdessä olemme steelers

  

 • Päävalmentaja Sihvonen joukkueineen tiedostaa sunnuntain pelin merkityksen. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue matkustaa sunnuntai-iltapäivän kunniaksi Rauman SalBan vieraaksi, kun alkukaudesta liigan peräpäähän juuttuneet joukkueet mittelevät erittäin tärkeistä pisteistä.

  SalBan ja Steelersin lähtökohdat kauteen olivat lähes samanlaiset, sillä koirapaidat ovat ehkäpä ensimmäistä kertaa liigauransa historiassa saaneet nimekkäitä vahvistuksia ja pelaajavirta on jäänyt reippaasti positiivisen puolelle. Tärkeimpänä vahvistuksena voidaan pitää Janne Hyvöstä, joka palasi muutaman Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen takaisin ja on ottanut heti tutun ykkösketjun keskushyökkääjän paikan itselleen. Myös Erik Härkösen tulo koiralaumaan lisäsi etenkin paljon kaivattua hyökkäyspään pelotetta, sillä SalBa on liigakausillaan tunnettu hyvästä ja uhrautuvasta puolustuksestaan, mutta maalinteko on ollut usein vaikeaa.

  SalBa majailee sarjataulukossa Steelersin kanssa peräkkäin ja kauden kulku on ollut myös identtinen hämeenlinnalaisten kanssa. Myös raumalaiset ottivat kauden avauspisteet kauden ensimmäisestä pelistä ennen viiden ottelun tappioputkea. SalBan maaliero on kuitenkin lähes puolet vähemmän miinuksella kuin Steelersin ja kahden viime kierroksen ottelussa raumalaiset ovat haastaneet hienosti Oilersin (6-5) ja Classicin (5-1).

  Steelersin ahdinko syveni entisestään Elenia Areenalla, kun Koovee vei pisteet Tampereelle edellisen kierroksen ottelussa lukemin 4-7. Maalipaikkoja ei ole pystytty käyttämään tarvittavalla tehokkuudella hyväksi eikä oman pään puolustusta ole vielä saatu tarvittavalle tasolle. Kooveeta vastaan Teräsmiehet saivat kuitenkin jäähyjä karsittua pois, sillä jäähyjä vihellettiin vain kaksi kappaletta.

  Molemmat joukkueet siis haluavat varmasti katkaista oman tappioputkensa, joten luvassa Raumalla on kuuma ja hikinen ilta loistavan tunnelman luovan kotiyleisön edessä. Steelersin on sytyttävä henkisesti taistelemaan jokaisesta pallosta, sillä koirapaidat varmasti haluavat tehdä kaiken mahdollisen jotta paluu voittojen tielle mahdollistuisi.

  Teräsmiesten päävalmentaja Jussi Sihvonen tiedostaa ottelun tärkeyden.

  -Tärkeä peli tulossa varmasti molemmille, sillä kummatkin ovat aloittaneet varsin nuhaisesti alkukauden. Molemmat joukkueet ovat tietyllä tapaa erilaisessa tilanteessa kuin viime vuonna, sillä vahvistuksia on tullut ja odotukset ovat eri tasolla kuin ennen.

  -Me lähdetään valmistautumaan sunnuntain otteluun ihan samalla tavalla kuin mihin tahansa muuhun otteluun. Oman pelin kautta pitää lähteä, oma pää pitää saada tiiviiksi ja sieltä muutama maali napsittua pois. Vastaavasti hyökkäyspäässä täytyy olla myös rennompi jotta saadaan tulosta.

  -Treeneissä on paljon haettu rentoutta ja puolustamisen asennetta. Kyllä se vain niin on että mentaalipuolella on tällä hetkellä vähän vaikea, mutta uskon että onnistumiset ruokkivat onnistumisia. Kun saamme ketsuppipullon auki niin tämä juna lähtee taas oikeaan suuntaan.

  Ottelu alkaa Raumalla klo 17, tulosseurannan löydät tästä.

  Tagit: miehet  
    Takaisin