Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Steelersin kumppanuus Life Hämeenlinna Goodmanin kanssa on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Yhteistyö antaa seuran pelaajille erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ravitsemustaan. 

  Ravinto on erittäin tärkeä palanen pelaajan kuin pelaajan arjessa harjoittelun ja levon ohella.

  -Ravitsemusluennot eri joukkueille ovat jo alkaneet. Tavoitteena on tietämyksen lisäämisen lisäksi aktivoida pelaajia ajattelemaan aihetta omatoimisesti enemmän esimerkiksi ruokapäiväkirjojen avulla, kertoo Lifen terveys- ja urheiluravinneneuvoja Sari Mustajoki.

  Seuran fysiikkavalmennuksessa on painotettu entistä enemmän henkilökohtaista ohjelmaa ja samaa pyritään tuomaan esille nyt myös ravintopuolella.

  -Ohjeita ja tuotteita urheilijan ravintotarpeesta löytyy kyllä, mutta se yksilöllinen tarve ja sopivat tuotteet esimerkiksi lisäravinteiden osalta on aina haastavaa itse arvioida. On selvää, että eri ikäisillä ja eri tasolla pelaavilla on erilainen tarve esimerkiksi lisäravinteiden kanssa, mutta myös joukkueen sisällä on erilaisia tarpeita. Tähän pyrimme antamaan apua, meiltä ravitsemuksen ammattilaisilta voi tulla Goodmanin myymälästämme aina hakemaan tietoa ja vinkkejä, rohkaisee Mustajoki.

  Mitään oikopolkuja onnistuneeseen ravitsemukseen ei ole, mutta urheilijan ruokavalion peruskulmakivet Mustajoki luettelee mielellään.

  -Laadukkaat proteiinit, hiilihydraatit, hyvät rasvat ja suojaravintoaineet, näiden tulisi olla kunnossa.

  Life Hämeenlinna Goodman
  Kauppakeskus Goodman - Kaivokatu 7, 131300 Hämeenlinna
  puh. 050 462 4399
  hameenlinna.goodman@life.fi
  Avoinna:
  Ma-pe 9-20
  La 9-18
  Su 12-18

   

    Takaisin