Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kolme edellistä kotiottelua on päättynyt Teräsmiesten juhliin. Kuva: Riku Hasari

  Teräsmiesten ja Oilersin välinen ensimmäinen kamppailu lokakuisessa Espoossa päättyi Öljymiesten juhliin numeroin 8-7. Nyt Steelers hakee revanssia ja tärkeitä pisteitä, sillä molemmilla joukkueilla on runsaasti panosta ottelussa.

  Oilers kamppailee vahvasti vielä kotiedusta kevään pudotuspeleihin ja tietysti haluaa myös varmistaa paikkansa pudotuspeleissä mahdollisimman aikaisin. Hämeenlinnalaiset isännät sen sijaan haluavat mukaan pudotuspeleihin ja karistaa pölyt karsintapelipeikon suhteen.

  Molemmat joukkueet ovat pelanneet 17 ottelua. Steelers on kerännyt 6 voittoa ja 1 tasapelin, kun taas vierailijat ovat keränneet 8 voittoa ja peräti 4 tasapeliä. Maaleja perjantain kiistakumppanit ovat tehneet lähes yhtä paljon, kotijoukkue 92, vierailijat 97. Suuri ero löytyykin sitten päästetyistä maaleista: Oilers on päästänyt peräti 20 maalia vähemmän ollen lukemassa 93, Teräsmiesten 113 vastaan. Vaikka Classic katkaisi Teräsmiesten hienon viiden ottelun voittoputken, on joukkue silti esiintynyt hienosti. Oilers ei tuloksellisesti ole kuudessa viimeisessä ottelussa päässyt samaan pistetahtiin kuin Steelers, mutta sillä on näistä otteluista kuitenkin vain yksi häviö. Kolme ottelua ovat päättyneet lukemiin 4-4, viimeisimpänä OLS-vieraskamppailu. Kliseisesti sanottuna ottelussa Oilers kantaa suosikin viittaa, mutta hyvävireinen Steelers tulee ottelussa varmasti latautuneena kamppailemaan kahden pisteen pitämisestä Hämeenlinnassa.

  Steelers - Oilers Elenia Areenalla klo 18:30, tervetuloa! Lisää ottelusta & ennakkoliput löydät täältä.

  Tagit: miehet  
    Takaisin