Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Timo Johansson oli ottelun hahmo kahdella maalillaan. Kuva: Riku Hasari

  Miesten edustusjoukkue päätti vuotensa voitokkaissa merkeissä kaatamalla OLS:n lukemin 5-3 (1-1, 1-1, 3-1). Voiton myötä haastavan syyskauden pelannut joukkue kasvatti voittoputkensa jo 3 ottelun mittaiseksi.

  Kuten niin monesti aiemminkin tällä kaudella, myös tässä ottelussa vastustaja aloitti maalinteon. Antti Nieminen iski pomppupallon taidokkaasti verkkoon ajassa 3.24. Teräsmiehet eivät tästä kuitenkaan hätkääntyneet, vaan kuittasivat pelin tasoihin ainoastaan 9 sekuntia myöhemmin. Daniel Megyaszai karvasi hienosti pallon ja Axel Cedercreutz iski kauden toisen maalinsa maalin edestä tasoittaen pelin. Maalintekopaikkoja erässä oli puolin ja toisin, mutta Steelersin Tomi Aaltonen ja virkaveli Ville Mestari pitivät huolen, että tauolle siirryttiin lukemista 1-1.

  Toisessakaan erässä ei maaleilla liialti juhlittu. Vieraat menivät johtoon ajassa 33.05 Olli Kinnusen kantatessa vastustamattomasti pallon Steelers-maaliin. Maaliin johtanut tyylikäs poikittaissyöttö oli Antti Suomelan käsialaa. Teräsmiesten tasoitus ei tälläkään kertaa odotuttanut itseään pitkään. Koko kentällisen antama tilannepaine johti OLS:n virheeseen ja Valtteri Niemi siirsi nappaamansa pallon Timo Johanssonille, joka ei erehtynyt avopaikasta.

  Teräsmiehet hyppäsivät kuskin paikalle kolmannen erän alussa Miiro Maunulan kaukolaukauksen lyödessä alkutahdit ajassa 41.22. Timo Johansson veivasi rangaistuslaukauksen sisään kuusi minuuttia myöhemmin ja hetkeä myöhemmin Aleksi Kulmala täydensi karkumatkan iskemällä Valtteri Niemen loistavasta syötöstä lukemiksi 5-2. Vieraat tasoittivat Mikko Saarnion toimesta puoli minuuttia ennen loppusummeria, mutta Teräsmiesten voitto ei lopussa enää ollut sen suuremmin vaarassa, vaan pisteet jäivät kypsällä esityksellä Hämeenlinnaan.

  Teräsmiehet vauhdissa seuraavan kerran 7.1. Helsingissä, kun vastassa on M-Team. Kotiottelua pääsemme jännittämään lauantaina 14.1., vastaan saapuu SalBa.

  Tagit: miehet  
    Takaisin