Yhdessä olemme steelers

  

 • Miesten edustusjoukkue sai hakemansa täsmävahvistukset. Alkuperäinen kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkueen pelaajarunko jatkaa lähes kokonaisuudessaan, mukaan aiemmin uutisoidun nelikon lisäksi Ville Lastikka, Markus Sipronen sekä Antti Aarnio.

  Juuri U23-maajoukkueen valmennukseen nimetyllä päävalmentaja Jussi Sihvosella on ollut mukava kevät.

  -Olemme päässeet rakentamaan joukkuetta rauhassa ja etsineet target hankintoina muutamia vahvistuksia. Olen iloinen että Steelers joukkueena ja organisaationa on herättänyt laajalti kiinnostusta.

  Joukkueeseen on saatu laajuutta ja myös omat juniorit kolkuttelevat liigakenttien ovia.

  -Meillä on kilpailukykyinen ja laaja roster jossa on mukava kilpailutilanne pelipaikoista. Lisäksi saamme tarvittaessa nostettua omista ASM-junioreista tulevaisuuden pelaajia rinkiin. Uskon että tulevalla kaudella nähdään pelirohkea ja tiivis joukkue joka liputtaa yhteistyösalibandyn nimeen. Hyvä kutina tulevasta, päättää Sihvonen.

  Maalivahdit
  Tomi Aaltonen
  Pasi Järvinen (LASB)

  Puolustajat
  Jarno Mäkinen (LASB)
  Teemu Metsälä
  Jere Liljenbäck
  Samuli Grönfors
  Andris Blumbahs
  Janne Ijäs
  Lauri Viitala
  Olli Jaakonsaari
  Valtteri Niemi
  Roope Grönholm

  Hyökkääjät
  Ville Lastikka (SV Wiler-Ersigen)
  Nico Jonaeson
  Markus Sipronen (RSS Panthers)
  Iiro Nurminen
  Timo Johansson
  Aleksi Kulmala
  Antti Aarnio (Indians)
  Aleksanteri Ihalainen
  Axel Cedercreutz
  Daniel Megyaszai
  Elmeri Saukkonen (LASB)
  Julius Aaltonen (LASB)
  Miiro Maunula
  Timo Kankaanpää
  Teuvo Kinnunen

  Toimihenkilöt
  Jussi Sihvonen, päävalmentaja
  Petri Torni, valmentaja
  Juuso Aho, fysiikkavalmentaja
  Janne Juppo, fysiikkavalmentaja
  Juha Kauppinen, katsomovalmentaja/tilastot
  Kimmo Kokko, henkinen valmentaja
  Mika Koskinen, manageri

  ***

  Markus Sipronen palaa Teräsmiehiin yhden RSS Pantherisssa (2 div.) vietetyn vuoden jälkeen. Viekas hyökkääjä ehti iskeä debyyttikaudellaan Divarissa mukavat tehot 26+25. Taitavalla mailankäsittelyllään yleisöä ihastuttanut Sipronen tuo päävalmentaja Sihvosen mukaan paljon joukkueeseen.

  -Markus  on oman ikäluokkansa lahjakkaimpia pelaajia, joka on erittäin taitava ja urheilullinen. Tulee varmasti yllättämään monta henkilöä alkavalla kaudella. Erittäin iso vahvistus meille, todella monikäyttöinen pelaaja.

  ***

  Antti Aarnio on uusi tuttavuus hämeenlinnalaiselle salibandy-yleisölle. Yhteensä 74 ottelua Erän ja Indiansin paidassa pelannut Aarnio siirtyy hämeenlinnaan pääkaupunkiseudulta Indiansin paidasta. Viime kausi espoolaisten paidassa tuotti tehot 4+7.

  -Antti on ollut Erän liigaryhmässä 3 vuotta ja kokemusta löytyy myös nuorten maajoukkueesta sekä viime kaudelta Indiansista. Voitti minun Erä kaudella A-nuorten pudotuspelien pistepörssin ja kanssani suomenmestaruuden. Right-puolen snaipperi joka näkee myös kentän hyvin. Haastaa ahneesti ja tuo meille hyvin vaihtoehtoja myös ylivoimalle. Tulevaisuuden huippupelaaja, kehaisee Sihvonen.

  ***

  Ville Lastikka, 21, ehti iskeä kolmen Divari-kauden aikana Steelersille pudotuspelit mukaan lukien hurjat tehot 112+66. Lopen LFT:n kasvatti siirtyi kesällä 2016 Sveitsin pääsarjaan SV Wiler Ersigenin riveihin ja pelasi siellä nousujohteisen kauden. Runkosarja tuotti tehot 25+13 ja pudotuspeleissä meno yltyi tuloksena mestaruus ja pudotuspelien pistepörssin kärkisija tehoilla 14+12.

  Sveitsistä käteen jäi mestaruuden lisäksi paljon kokemusta.

  -Sveitsistä lähdettiin hakemaan kokemuksia ja kokemuksia saatiin. Peli siellä on hieman fyysisempää ja ehkä nopeampaakin, mutta pelaajien taitotason arvioisin olevan täällä puolestaan parempi, kertaa Lastikka.

  Omien pelien lisäksi mies ehti seurata myös Steelersin ensimmäistä liigakautta.

  -Kyllä sitä tuli aina tulokset matsien jälkeen tarkistettua ja muuta. Hieno nousujohteinen kausi joka näytti mukavasti joukkueen potentiaalin. Kausi antoi hyvän suunnan koko seuralle, nyt lähdetään hyvältä pohjalta tavoittelemaan vielä enemmän.

  Hämeenlinnaan palasi myös Lastikalle hyvin tuttu, mutta suurelle yleisölle ehkä tuntemattomampi Markus Sipronen.

  -Make on yksi taitavimmista pelaajista kenet tiedän. Erittäin taitava ja lajinopea, kokonaisvaltainen pelaaja, kehuu Lastikka pitkäaikaista joukkuetoveriaan.

  Lastikkaa vietiin hallikäytävien huhuissa kesän aikana sinne sun tänne.

  -Vähän kliseistä ehkä sanoa, mutta kokonaispaketti ratkaisi. Minulle on tärkeää, että nautin pelaamisesta ja aina näissä päätöksissä pitää suhteuttaa myös henkilökohtainen elämä mukaan kuvioon.

  Päävalmentaja Sihvonen on luonnollisesti tyytyväinen, että joukkuetta vahvistaa maajoukkuetason hyökkääjä.

  -Villeä ei vahingossa ole tituleerattu koko siirtomarkkinoiden mielenkiintoisimmaksi nimeksi. Debytoinut jo miesten maajoukkueessa ja edustaa tulevaisuuden huippua Suomessa. Todella taitava, röyhkeä ja tehokas. Johtava pelaaja meille.

  -Meidän manageri Mika Koskinen on tehnyt Villen kohdalla ja myös koko jengin kohdalla ison päivätyön ja ansaitsee ison kiitoksen. Mikan rooli Villen kotiinsaamisessa on ollut ratkaiseva, kiittelee Sihvonen.

  Joukkue suuntaa juhannuksesta omatoimiselle harjoitusjaksolle. Katseita suunnataan ensi kauteen kuitenkin koko kesän ajan kesähaastatteluiden muodossa. Harjoituspelikausi käynnistyy elokuussa ja liigakausi totuttuun tapaan syyskuun lopulla.

  Tagit: miehet  
    Takaisin