Yhdessä olemme steelers

  

 • Tomi Aaltosen huippupeli ratkaisi ottelun joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkueella on luvassa kahden elintärkeän kotipelin viikko, joka alkaa torstai-iltana Westend Indiansin saapuessa Elenia Areenalle.

  Kyseessä on joukkueiden kauden toinen kohtaaminen, sillä Steelers kävi joulukuun viiden ottelun voittoputken aikana Espoon Otahallissa ottamassa tärkeät vieraspisteet lukemin 4-5. Tuolloin Teräsmiehet voittoon siivitti kakkosketjun tutkapari Nico Jonaeson-Iiro Nurminen apunaan Teemu Metsälä ja erinomaisen ottelun maalilla pelannut Tomi Aaltonen.

  Torstaina Hämeenlinnaan saapuu siis varmasti revanssia hakeva Indians, jonka vuoristoratamainen kausi jatkaa kulkuaan. Alkukauden viiden ottelun voittoputken jälkeen joukkue suistui kuuden ottelun tappioputkeen. Viimeisestä kolmesta ottelusta Indians on kuitenkin voittanut kaksi ja joukkue pitääkin hallussa viimeistä playoff –paikkaan oikeuttavaa sarjasijoitusta 8.

  Indiansin sisäisessä pistepörssissä tulosvastuu näyttää jakaantuvan tasaisesti, mutta joukkue elää ja hengittää kapteeni Valtteri Kainulaisen (19+6) esimerkistä. Monen mielestä maajoukkueeseenkin kuuluva kippari on nuorelle joukkueelle elintärkeä esimerkki ja suunnannäyttäjä pelien sisällä, joten Steelers-puolustuksen on onnistuttava pitämään laituri tarkassa vartioinnissa.

  Steelers on kaikessa hiljaisuudessa noussut sarjataulukossa joulukuun alun jälkeen sijalle 10 hätyyttelemään playoff –viivaa. Eroa Indiansiin on tällä hetkellä kolme pistettä, joten panoksia torstai-illan ottelusta ei tule puuttumaan. Luvassa on varmasti tiukka vääntö, jossa jälleen kerran paremmin erikoistilanteissa onnistunut joukkue on varmasti erittäin vahvoilla.

  Teräsmiesten päävalmentaja Jussi Sihvonen odottaa tiivistä taistelua pisteistä:

  - Indiansilla on pari kenttää hyviä pelaajia ja joukkue karvaa aika passiivisesti joten meillä pitää olla riittävästi malttia pallon kanssa, omilla sovituilla vahvuuksilla tehdään tuhoja sitten hyökkäyspäässä. Äärettömän tärkeä peli pudotuspelejä ajatellen ja uskon, että jos pelaamme omilla vahvuuksilla ja omalla hyvällä tasolla niin taistelemme voitosta. Valitettavina uutisina kerrottakoon, että kokoonpanoihin tulee muutoksia, sillä muutamia poissaoloja on. Onneksi rosterissa on kuitenkin innokkaita ukkoja, jotka tulevat täyttämään saappaita.

  Playoff-paikan jahti jatkuu siis Elenia Areenalla torstaina 8.2 klo. 18.30.  Tule paikalle kannustamaan Teräsmiehet voittoon! Viikon toinen kotiottelu pelataan lauantaina, vastassa tällöin TPS.

  Tagit: miehet  
    Takaisin