Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • TYÖPAIKKAILMOITUS SEURATYÖNTEKIJÄ

  Haemme yhdistykseemme seuratyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Olet kiinnostunut kehittämään yhdistykseemme rutiineja vuosikellon mukaisesti ja pidät järjestelmällisyydestä. Omaat vahvan lajituntemuksen salibandysta ja ymmärrät lajin kausiluonteisuuden. Olet kiinnostunut toimistotyöstä ja omaat asiakaspalvelutaidot. Työskentelet toiminnanjohtajan ja urheilutoimenjohtajan kanssa tiiviissä yhteistyössä.

  Hakijalta odotamme yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta, organisointikykyä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien osaamista. Olet toivomamme hakija, mikäli haluat kehittää seuraa eteenpäin. Sinulla on halu olla mukana luomassa seuran toimiston arkea vastaamaan jäsentemme tarpeita. Edellytämme oman auton käyttöä.

  Toimistomme ja pääasiallinen toimintamme tapahtuu Hämeenlinnassa Elenia Areenalla, joten tarjoamme työntekijälle Hämeenlinnan parhaimmat olosuhteet työskentelyyn liikunnan parissa. Toimistomme sijainti on keskellä Hämeenlinnaa, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mukavat ihmiset ympärille tekemään kanssasi tätä työtä. Tarjoamme myös työterveyshuollon sekä työhyvinvointia lisääviä etuja.

  Steelers Hämeenlinna ry on yhdistys, joka tarjoaa salibandyn harrastamisen mahdollisuudet Hämeenlinnan alueella yli 30 eri ryhmässä. Seurassamme on yhdessä Janakkalan yhdistyksen kanssa noin 1000 jäsentä. Seurassamme on mahdollista harrastaa salibandya ohjatussa harrasteryhmässä tai joukkueessa. Harrasteryhmät pelailevat ystävyysotteluita alueen muiden ryhmien kanssa ja seuramme tyttö- sekä poikajoukkueet kilpailevat salibandyliiton alaisissa sarjoissa. Harrastelijoita seurassamme on kolmesta ikävuodesta senioreihin saakka. Teemme myös paljon yhteistyötä alueen muiden yhdistysten kanssa, mikä on meille tärkeää.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä avoin hakemus palkkatoivomuksineen 26.4.2017 klo 12:00 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen noora.lavonen@steelers-salibandy.fi.

  Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella ma-pe klo 9:00-17:00 välillä numerosta 010 274 0170, Noora Lavonen.

    Takaisin